<!--more--> kérdés

Pár kérdésem lenne ezzel a moore funkcióval kapcsolatban.Meglehet-e oldani, hogy a moore funkció használatakor amit kvázi ‘lead’ ként (bevezetöként) használok az a cikk teljes tartalmának nézetekor már ne jelenjen meg. Mert most elég illogikus sztem, hogy a teljes cikk végére odabiggyeszti a bevezetö szöveget.Másrészt azt sem értem, hogy ha használom a fenti funkciót, akkor sorrenben a tartalomban miért az van, hogy elöször a teljes tartalom és a végén van a bevezetö. Nem fordítva kellene ennek lennie? Vagy ez csak engem zavar?

van bevezeto kulon, ott a rovid leiras mezo, aztán témaba meg azt rakod bele.

vagy nem jol gondolom?

ha belekattintasz a cikkbe a lead fent van, nem a cikk alá bigyeszti oda… legalábbis nálam, és az általam megnézett blogshow-s wordpress oldalakon így van, és persze hogy így logikus… ne legyé mán webkettes :smiley: ha nálad fordítva csinálja, akkor valami nagyon nem jó

Normálisan a “mór” úgy működik, hogy megírod a cikket (post) és ahol jónak látod, ott ‘megtöröd’ a szöveget beiktatásával.

Ennek folyományaként az. ún. multipost view oldalakon (index, archive, search), ahol egyszerre több cikket mutat, csupán a “mór”-ig mutatja a szöveget.

Single post view esetén viszont ott a teljes szöveg, és nem is igazán látható, hol tört meg a szöveg.Most itt csak morfondírozok magamban: nem az történt-e, hogy a “more” és ez “excerpt” funkciókat kavarod? - és a template file-ban benne van mind the_content mind the_excerpt?

(a két funkció - more/excerpt - hasonló végeredményt produkál, de teljesen másképpen működik!)

morfondírozhatsz:) de excerptet még soha nem használtam mert nem láttam funcionális szükségét. lehet hogy nem jól használom a content függvényt. te hogy használnáld ha ‘moreozni’ akarnál?

Nem kell csinálni semmit a more-val. Az működik magától. A the_content() pedig megnézi magától, hogy van-é more…

Az egyedüli tennivaló beszúrni a izét a szövegbe.

Hogyan lehet átírni az extra.blog.hu blogokban hogy a more után ne a Bővebbe-t yrja ki, hanem azt pl, hogy TOvább… ??

the_content(‘Tovább…’)A sablon (theme) index.php file-t kell szerkeszteni.

és azt hol tudom módosítani?:frowning: extránál nem naygon leltem, de remélem csak én nem lelem

Extrához nemigen tudok hozzászólni…

Úgy általában a wp-content/themes/sablon-neve/ folderben lakozik minden fájl. FTP-vel le- és feltölthető.