Sziasztok!
Kezdvagyok még a wp témában, és most megakasztott egy probléma.
Fejlesztek egy weboldalt. Nálam localhoston minden tökéletesen mödik, a problémák az éles szerveren jelentkeztek. Alapvetn két hibával találkoztam, lehetséges, hogy összefüggenek egymással:
- Nem látható a Mentés gomb a wordpress admin felületén belül a Beállítások menüpontban.
pl. Az általános beállítások részben, az oldalt nem generálja le végig, leáll a tag lezárásával.
- Ha valamilyen módosítást végzek, pl. letiltok egy bítményt/vagy újraindítok, elvégzek valamilyen módosítást pl. felhasználó színsémájának módosítása, tehát minden olyan módosítást ami újratöltést eredményezne, akkor 502 proxy errorba futok. A pontos eredmény:
<br />
Proxy Error<br />
<br />
The proxy server received an invalid response from an upstream server.<br />
The proxy server could not handle the request POST /wp-admin/profile.php.<br />
<br />
Reason: Error reading from remote server<br />
```<br />
Esetleg van valakinek valamilyen javaslata? Próbálkoztam angol fórumok böngészésével, de még nem találtam megoldásra.<br />
Amiket eddig próbáltam:<br />
- Kitöröltem és újra generáltam a .htacces fájlt, de nem javított. Most az alap kódokat tartalmazza.<br />
- Többször újratelepítettem akár újra letöltött wp csomaggal is.<br />
- Kikapcsoltam a bítményeket.<br />
- Saját wp témát fejlesztek, de alap bekapcsolása se oldja meg a helyzetet.<br />
- Másik időzóna beállítása.<br />
<br />
Ja és a 3.9.1 magyar wp verziót használom. Ha valakinek van javaslata azt szívesen fogadom. :-)