Mivel tudom megnézni, hogy egy adott felhasználó mikor és milyen időközönként lépett be?

Sziasztok!

Ma reggel arra keltem, hogy nem tudok belépni az oldalamra, valaki megváltoztatta az amúgy sem túl könnyű jelszavamat :frowning: Ezen már túlléptem, megoldottam. Szeretném valahogy megnézni, hogy ki és mikor használta a regisztrált profilomat az oldalon az éjszaka folyamán, hátha meg tudok belőle valami fontosat pl. ip cím alapján.

Kárt nem tett az oldalba, csak a belépésemet változtatta meg.

Ha nem volt fent logoló plugined, ami a belépéseket menti, akkor maximum a szolgáltatódról tudsz kérni az aktuális esti access logot, már ha van nekik. Abból kitudod mazsolázni, hogy milyen ip címről voltak lekérdezések a /wp-admin/* címre.

Én ezt az dolgot más irányból közelítettem meg.

Segítséget kértem valakitől a szerkesztésben, ő kapott admin jogot, plusz a férjem, aki segít, így egyszerre elméletileg 3-an tudunk egyszerre dolgozni az oldalon.

Ha esetleg a későbbiek során az egyiket feltörik, a másik kettő segítségével tudok információkat szerezni.

Ergo, azt az admin nevet törölted, amit regisztráláskor automatikusan generáltak neked?