Mit kezdjek az olvasni nem tudókkal?

Az alap történés az az, hogy a http://hu.wordpress.org/contact/ oldalon van egy csodás kapcsolati form.

Erről hetente 3-4 levelet biztosan kapok, amiben valamilyen csodás kérdés, kérés, vagy valami BLŐD BAROMSÁG jön, mint pl. hogy töröljem a felhaszbálói fiókját… (Oké, de wazze honnét?)

Azon gondolkodom, hogy az olvasni nem tudókból csinálok egy összeállítást és szégyenfalként megosztom veletek, mert kezd durvára elegem lenni ebből.

Persze, az oldalon kint van, hogy ide ne írjanak fórumba való kérdéseket, persze ezt elolvasni luxus…

örömmel várom. :evilgrin:

Nekem van egy blogom…, a lényege, hogy “Verset” lehet beküldeni. (a beküldés fomr hozzám, E-mail-ként érkezik)

Olyan kétnaponta olyan e-mail jön, amelyben valakit ezzel akarnak köszönteni…, szóval azt hiszik, hogy “Küld el ezt a bejegyzést másoknak” típusú form van kitéve, vagy “Küld tovább” funkció, vagy ilyesmi, értitek?

De nem, ez nem az, már összevissza kiírtam, hogy ez nem erre a célra való, itt verset küldhet be a weblapra… - de nem, a levelek jönnek, és csak jönnek és csak jönnek.

Beküldő neve: x.y e-mail cím.

A vers címe: [és ide a kezdők annak az e-mail címét írják, akinek küldeni akarják]

A vers: [ide meg “magánüzenetet” írnak]

'DjZoNe' wrote on '2010-01-14:

Azon gondolkodom, hogy az olvasni nem tudókból csinálok egy összeállítást és szégyenfalként megosztom veletek, mert kezd durvára elegem lenni ebből.

Szerintem se nem etikus se nem frappáns(szerintem) :rolleyes:

'hitetlen' wrote on '2010-01-14:

Beküldő neve: x.y e-mail cím.

A vers címe: [és ide a kezdők annak az e-mail címét írják, akinek küldeni akarják]

A vers: [ide meg "magánüzenetet" írnak]

Szerintem valami nagyon eccerű 'szűrőt' próbálj meg.

pl. ha a vers címében szerepel a ' @ ' , akkor máshová rakja. ;)

Figyelj Laci: Ha nem teljes nevet és iwiw adatlapot közölsz ezekről a "megtévedt idióták"ról akkor szerintem felhasználónévvel és a küldött üzenettel abszolut rendben van az ötlet. Teljesen jogos. Esetleg a formba kattintáskor egy alert-et küldj hogy BAZEG EZ UGYE TUDOD MIRE VALÓ :slight_smile:

Csak azt nem értem, hogy jön ide szegény Laci? Nem tudsz olvasni? :smiley: :smiley:

A megszokások rabjai vagyunk, meg figyelmetlenek, meg fáradtak, meg felületesek stb. És amikor betellik a pohár, akkor olyan jó kiadni a gőzöst a fejünkből, mert akkor kicsit megkönnyebbülünk.

Zsolti: Írd be a mezőbe pirossal, nagy betűvel, hátha észreveszi. Csinálj hozzá legördülő választómezőt, hogy csak azt válassza. Akkor már csak (talán) a “Minden egyéb”-be jönnek zöldségek. :slight_smile:

csak a "# Csoport: Adminisztrátor " ill. “Nem Győző” > tehát Laci :slight_smile: bocs DjZoNe!

DjZoNe: ne foglalkozz semmivel, másolj ide mindent, és a témát átrakjuk a moderátor presszóba! :lol:

Na szép, minket meg kihagytok a buliból :stuck_out_tongue: :smiley:

frown.gif

'Farkas wrote on '2010-01-14:

Zsolti: Írd be a mezőbe pirossal, nagy betűvel, hátha észreveszi. Csinálj hozzá legördülő választómezőt, hogy csak azt válassza. Akkor már csak (talán) a "Minden egyéb"-be jönnek zöldségek. :)

Sajnos ezt a részt nem lehet testreszabni.

Egyedül fordítás van hozzá csodás po/mo formában :)

'hgrg' wrote on '2010-01-14:

csak a "# Csoport: Adminisztrátor " ill. "Nem Győző" > tehát Laci :) bocs DjZoNe!

No para, jót mosolyogtam a magyarázatodon ;)