Kérdésed, vagy véleményed van a(z) Mit hoz majd a WordPress 2.6? című tartalommal kapcsolatban?
[A teljes cikk itt olvasható: Mit hoz majd a WordPress 2.6?]
az utolsó fícsör már most is megy. regelj, hozd létre a blogodnak egy profil az accountod alatt, videónézés > share, és már kint is van…
hát töbre számítottam, de nem lesz rossz. 
Több is lesz még, ez az ami már biztos.
Inkább a sok bugot javítanák ki és lenne egy 2.5… mint az újdonságokkal foglalkonának!Mert nem kéne akkor 25 plugint használni hogy minden menjen rendessen!
Akarom, akarom, akarom! MOST
nagyon várom!
Óriási. És az extrás bogár mikor lesz javítva az adminan mert tök jó, hogy ilyen haszontalan értelmetlen dolgokat beleraktok, de talán az előző verziók hibáit kéne kijavítani, nem?
A 2.5.1 ről szóló bejegyzés hozzászólásai közt DeM ismertetett egy megoldást, azt próbáld ki.
Másrészt, ez az oldal nem hibabejelentésre szolgál, maximum abban az esetben, ha a magyar fordítással kapcsolatban van problémád.
Minden egyéb esetben a WordPress.orgon lévő tracban kell megtenni a bugreportot, és előtte illik elolvasni, a hiba bejelentés menetéről szóló leírást itt.
beteg vagyok, hogy mindenhol az extra meg a hasonló szemetet üzemeltetők sopánkodásait látom… évi 2000-ért van kis csomag, nem értem…