Mit hoz majd a WordPress 2.6?

Kérdésed, vagy véleményed van a(z) Mit hoz majd a WordPress 2.6? című tartalommal kapcsolatban?
[A teljes cikk itt olvasható: Mit hoz majd a WordPress 2.6?]

az utolsó fícsör már most is megy. regelj, hozd létre a blogodnak egy profil az accountod alatt, videónézés > share, és már kint is van…

hát töbre számítottam, de nem lesz rossz. :stuck_out_tongue:

Több is lesz még, ez az ami már biztos.

Inkább a sok bugot javítanák ki és lenne egy 2.5… mint az újdonságokkal foglalkonának!Mert nem kéne akkor 25 plugint használni hogy minden menjen rendessen!

Akarom, akarom, akarom! MOST :slight_smile: nagyon várom!

Óriási. És az extrás bogár mikor lesz javítva az adminan mert tök jó, hogy ilyen haszontalan értelmetlen dolgokat beleraktok, de talán az előző verziók hibáit kéne kijavítani, nem?

A 2.5.1 ről szóló bejegyzés hozzászólásai közt DeM ismertetett egy megoldást, azt próbáld ki.

Másrészt, ez az oldal nem hibabejelentésre szolgál, maximum abban az esetben, ha a magyar fordítással kapcsolatban van problémád.

Minden egyéb esetben a WordPress.orgon lévő tracban kell megtenni a bugreportot, és előtte illik elolvasni, a hiba bejelentés menetéről szóló leírást itt.

beteg vagyok, hogy mindenhol az extra meg a hasonló szemetet üzemeltetők sopánkodásait látom… évi 2000-ért van kis csomag, nem értem…