mirox.hu

http://mirox.hu

Főleg technikai észrevételekre/tanácsokra/kritikákra lennék kíváncsi… A tartalom nem az én asztalom és a kinézet javítása is nagyrészt másra vára…

Ha valamit elszúrtam volna, vagy lehet jobban is szerintetek, örülnék ha jeleznétek… :slight_smile:

egyet tudnék mondani, de ez teljesen apróság. ha rámegyek egy bejegyzésre, akkor elég nehézkesen tudok csak visszajutni a kezdőoldalra. szerintem kéne a logóra valami link a főoldalra hivatkozva.

De jó, hogy írtat!

Már tervbe volt véve párszor, de mindig elfeledkeztem róla. De most megcsináltam… :slight_smile:

Szervusz E.D. !

Én azt látom, hogy wp 2.3.2-vel van megművelve az oldal. Arra volt egy biztonsági figyelmeztetés, ha jól emlékszem, s lett a 2.3.3

Üdvözlettel:

fgy

fgy_wp wrote:

Szervusz E.D. !

Én azt látom, hogy wp 2.3.2-vel van megművelve az oldal. Arra volt egy biztonsági figyelmeztetés, ha jól emlékszem, s lett a 2.3.3

Ezzel kapcsolatban van egy "kis" félelmem...

Hogy működik ez a frissítés dolog itt?

Mert belepakoltam ugye a blogba egy rakat kiegészítést/plugint... Soknál a blog egyes file-jait kellett kézzel átírni (pl index.php-t...).

Frissítéskor nem vesznek el véletlenül ezek?

Hát, ha jól csinálod, akkor semminek nem szabad elveszni.

fgy_wp fórumlakó társunk írt egy igen derék, részletes útmutatót hozzá:

http://forum.word-press.hu/viewtopic.php?id=702

Most így a nagy frissítés (+pár dolog kicsit módosult/kiegészült) után esetleg van e valami vélemény/kritika/stb?

A háttérben:

• Végre sikerült a wp-t is és minden használt plugin-t a legfrissebb változatra frissíteni, illetve megoldani, hogy köv frissítéskor minimális munka kelljen csak, hogy az egyedi változtatások bennmaradjanak… (pl a képszavazás a NextGen gallery plugin-ban)

• Illetve igyekeztem validdá is tenni a sablont, de pár régebbi bejegyzés, meg oldal(azokat minél előbb igyekszem javítani) miatt még nem teljes a siker…