Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Telepítettem és beállítottam a mingle fórumot. Az oldal színe miatt némely szöveg nem igazán látszik és a kék fejlécet is át szeretném színezni. Hogy tudom ezt megoldani? A fejléc színeket megtaláltam, otthon javítottam a saját gépemen, de hogy tudom a fájlokat megváltoztatni, vagy töröljem az egészet és újra telepítsem? Ezt hogyan kell?
Köszönöm a válaszokat!
Ildi
Ha nem értesz hozzá, akkor inkább keresgélj más bőrt (skin) hozzá. Pl. itt a Mingle támogatás-oldala: http://cartpauj.icomnow.com/forum/mingle-forum-plugin-group1/skin-gallery-forum5/
Kedves Győző!
Köszönöm az ötletet, sikerült megfelelőt találnom.
De a skint hogy kell telepíteni az oldalon? Feltöltöttem, de hogyan tudom használatba venni?
Válaszát köszönöm!
Ildi
A vezérlőpulton oldalt van egy Mingle Fórum gomb. Ha azt lenyitod ott van benne, hogy felületek, ott választhatod ki a sajátod, ha jó helyre töltötted fel.
Szia!
Sajnos ott csak az eredeti van. Hogy tudom oda feltölteni. Én a bővítmények/új hozzáadásával akartam feltölteni, ezek szerint nem jó helyre került. Ugye a fórum sablonokban kellene lennie az újnak is?
Köszönöm!
Ildi
Igen a fórum sablonok közé kell. A wp-content mappában és azon belül a mingle-forum-skins mappa. Ebbe kell tölteni az összes kipróbálandó fórum sablont és a vezérlőpultból lehet választani közülük. De nem tudom milyen tárhelyen vagy… Előretelepített WP-s vagy blogos tárhelyeknél nem tudom, hogy oldják meg az ilyet, de ha rendesen van ftp hozzáférésed, akkor egyszerűen csak fel kell tölteni.
Köszönöm a választ!
Sajnos wordpresses oldalam van, úgy hogy fogalmam sincs hogy fog megjelenni a sablonom, mert az ftp hozzáférés nem működik.
Köszi!
Ildi
Lehet, hogy használhatsz ftp-t weben keresztül, de ha nem akkor van még egy utolsó barbár megoldás (ha használhatod a WP minden funkcióját)
- Töröld a Mingle fórum plugint
- Töltsd le a Wordpress.org-ról a gépedre a Mingle Fórum plugint
- Tömörítsd ki
- Menj bele a default-skin mappába és töröld ki belöle a Default mappát (ez az alap skin)
- A helyére töltsd be a te skineded, de a skin mappa nevét írd át Default-ra (Ãgy majd azt hiszi az az alap sablon)
- Tömörítsd be a Mingle Fórum plugin mappáját
- Töltsd fel az így kapott .zip fájlt a pluginek telepítése/feltöltésnél
Kedves DovelD!
Végre eljutottam odáig, hogy kicseréljem a fórumot teljes egészében - köszönöm a segítséget sikerült.
FTP-vel egyszerűbb lett volna, de hát az nem működött :(.
De így már hasonló az oldal színéhez, sőt szinte teljesen ugyanolyanok a betűszínek, mint az oldal egyéb részein.
Mégegyszr köszönöm a segítséget!
Ildi
Sziasztok!
Szeretnék egy fórumot a Wordpress blogomhoz, mert úgy tűnik a WP alap kommntezős része nem bír el rendesen több száz hozzászólást egy-egy bejegyzésben. (Meg a látogatók nem tudnak kiigazodni rajta - állításuk szerint :unsure: :rolleyes: )
Ezért a Mingle Forumra esett a választásom.
Feltelepítettem, de gyakorlatilag itt meg is akadtam, mert amikor bemegyek a beállításokba,
WordPress database error: [Table 'takethatfansite.wp1_forum_posts' doesn't exist]
select count(id) from wp1_forum_posts
WordPress database error: [Table 'takethatfansite.wp1_forum_threads' doesn't exist]
select count(id) from wp1_forum_threads
üzenet fogad és nem tudom, hogy ilyenkor mi a teendő. Értem, hogy azt mondja, hogy azok a táblák nem léteznek. De hogyan tudom megcsinálni hogy azok is feltelepüljenek?
Itt valami nem stimmel, most nézem csak :blink:
Nekem nem is úgy vannak az sql tábláim phpmyadminban,hogy
takethatfansite.wp1_… hanem csak wp1_… !
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a mingle fórumban be lehet-e állítani, hogy a hozzászólás csak akkor jelenjen meg, ha az oldal tulajdonosa engedélyezte. A tulajdonos kapjon email értesítést, hogy hozzászólás érkezett, megnézi és beállítja, hogy megjelenhet.
Ha ez lehetséges, kérlek segítsetek, hogy hogyan tudom megoldani!
Előre is köszönöm!