Jónapot!
Némi probléma adódott a “mingle forum” neveztü bővitménnyel.Valamilyen oknál fogva duplán jelenik meg az oldalon.Ha valakinek van valami ötlete,hogy mi okozhatja ezt kérem segitsen. ITT meg lehet nézni miről van szó.
Jelenleg ez a hivatkozás, és a domain is szerverhibát jelez.
Hat igen be ütött egy 500 Internal Server Error de nem tudom kiszedni csak ha atirom a .htaccesst de ez sajnos nem megolda, Mit kell ilyenkor csinálni,hogy véglegesen megszünjön a probléma?
Üdv,
A .htaccess fájlodnak ha be vannak kapcsolva a közvetlen linkek csak ennyit kell tartalmaznia:
BEGIN WordPress
RewriteEngine On
RewriteBase /
RewriteRule ^index.php$ - [L]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteRule . /index.php [L]
# END WordPress
A fórummal kapcsolatban pedig ha shortcode (rövidkód) megoldással van betéve egy oldalra akkor nézd meg azt az oldalt hogy nem duplán van-e benne.
Régen használtam már ezt a mingle fórumot.
# BEGIN WordPress
RewriteEngine On
RewriteBase /
RewriteRule ^index.php$ - [L]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteRule . /index.php [L]
# END WordPress
A fórummal kapcsolatban pedig ha shortcode (rövidkód) megoldással van betéve egy oldalra akkor nézd meg azt az oldalt hogy nem duplán van-e benne.
Régen használtam már ezt a mingle fórumot.
A .htaccess pont ezeket tartalmazza de ha nem torlom ki akkkor nem megy a site es be jon az 500 Internal Server Error.
Valamit a myPHPadminba kene valtoztassak nem nem ertem pontosan hogy mit.
Üdv !
Ahogy látom a facebook comments be van kapcsolva az oldaladom, ameddig nem kapcsolod ki a fórum nem működik megfelelően.
Sajnos ezidáig nem jöttem rá, hogy miért ütközik a két bővítmény.
Vagy telepíts másik fórum bővítményt.