mindenhol jó, kivéve IE-n

sziasztok!

vadulok a wordpress-el, de hogy ne menjen minden olajozottan, elég nagy hibába ütköztem:az oldal: demo.3dartis.huahol hibátlanul működik: firefox, opera, netscape, safari és chrome

ahol (nagyon) szétesik: IE 6-7-8a sandbox nevű témát kezdtem el feltuningolni (tehát csak szerkezetkész az oldal, a css az én bajom volt). nem mondom, hogy profi és haladó vagyok css-ben, de annyira értek hozzá, hogy eljussak idáig. bár tudom, hogy nem teljesen jó a css, mert jópárszor átirogattam.utólag pakoltam bele egy fejlécet, div=“banner” néven, az index.php-ba (nem biztos h a jó helyre). lehet ez csapta szét IE alatt az egészet (?)a probléma IE alatt az, hogy a footer felmászott, a header és a banner teljesen szétesett, illetve a menü is eltűnt.valaki tudna segíteni, hogy pont IE alatt miért esett szét? nem találom a hibát :rolleyes:előre is nagyon köszönöm a segítséget!

üdv:

pazsin

Keress rá a


DE biztosan nincs benne elütés, szintaktikai hiba?


Validáltasd mind a kódot, mind a css-t

IE6nak van egy előnye, hogy minden hibát megmutat. Ha azalatt jól jelenik meg, akkor szinte biztos, hogy a többi alatt is.

először legyen valid a kód, aztán lehet keresni, hogy miért nem megy jól IE-n (amúgy IE7-nél már ált. megy minden úgy mint FF-nél, szóval valami nagyon nem stimmel)http://jigsaw.w3.org/css-validator/validator?profile=css21&warning=0&uri=http%3A%2F%2Fdemo.3dartis.hu%2Fhttp://validator.w3.org/check?verbose=1&uri=http%3A%2F%2Fdemo.3dartis.hu%2F(tele van apró hibákkal, amik viszotn pont okozhatnak ilyet. pl. headerbe szöveg kerül, nem rakunk oda divet)

sziasztok!

köszönöm a segítséget!szerintem újra felépítem az oldalt az alapsablonból (sandbox). és mindig ellenőrizni fogom, hogy van-e hiba vagy sem…

üdv:

pazsin