Minden vélemény számít.

Minden vélemény számít funkciót szeretném kikapcsolni az új oldalakon. Pl.: http://katalogus.bahorkft.hu/?page_id=134 Ha igen akkor

kérném a segítségeteket. Köszönöm Kubát Attila

Megoldások:

Megnyitod a sablonod page.php-ját és megkeresed ezt a sort:

```<br />
Kitörlöd és nem fog megjelenni.

Nagyon köszönöm!

<?php

if (have_posts()) {
/* Start the Loop */
while (have_posts()) {
the_post();
get_template_part('content', 'page');
}
} else {
theme_404_content();
}
?>

Csak ezt találtam.

Ez esetben lenni kell egy olyan fájlnak, hogy content-page.php. Ebben keresgélj.

De szerintem a Beállítások/Interakció menüben is ki tudod kapcsolni a hozzászólásokat. “Hozzászólások engedélyezése az új bejegyzésekhez”

Arra tud valaki valamilyen magyarázatot, hogy hova tűnt a képernyő beállításokból az interakciók és hozzászólások jelölő négyzet a 3.5.1 verzióban?

Sehova. Ott van az a bejegyzés és az oldal szerkesztésénél is.

Mit tegyek, ha csak bizonyos oldalakon szeretném megjelentetni a Minden vélemény számít-ot? Mellesleg régebben megvolt minden oldalon, most meg sehol, mert kikapcsoltam, de most 1-2 oldalra mégiscsak szeretném betenni.

Egyesével tudod engedélyezni akkor is, ha globálisan tiltod.

Nagyon furcsán néz ki nálam. A Beállítások>Interakció alatt a Bejegyzések alapbeállításaiban be van pipálva mind a három, tehát az is, hogy Hozzászólások engedélyezése az új bejegyzésekhez. Ennek ellenére nem látszik a Minden vélemény számít, ami korábban ott volt minden oldalon. Már nem emlékeszem, hogy mit csináltam, hogy ez eltünjön. Lehetséges, hogy megint telepíteni kell valamit? Vagy megtalálom valahol? A page.php-ban és a content-page.php-ban nem találtam. Lehet általánosan is keresni, egyszerre az összes fájlban? Filezillát használok, de ha más ftp-programmal lehetséges, akkor áttérek arra (csak lehetőleg ingyenes legyen).

Akkor valószínűleg nem letiltottad, hanem törölted a kommentet behívó php utasítást. Nézd meg az eredeti sablonban, hogy hol volt és milyen formázással (ha a div elemeket törölted, azokat is) és tedd vissza.

Egyre furcsább. Kinyitottam az összes sablonhoz tartozó fájlt a Notebook++ban, kerestem a comments_template( ‘’, true ); kifejezést az összes fájlban, de nem található. Azt én csináltam az Artisteerben, de azon nem változtattam, itt van a gépemen.

Az aristeert nem ismerem… Akkor hajrá :slight_smile:

Megcsinálod a comments.php fájlt, css-ben megformázod és behívod ott, ahol akarod.

Megvan! :sunglasses: A Megjelenés/Theme options/Comments-ben lehet ki-be kapcsolni. De vagy mindenütt megjelenik, vagy sehol. Én a statikus oldalon egy oldalon szeretném megengedni a Minden vélemény számít blokkot. Kerestem bővítményt, ami ezt lehetővé tenné, de nem találtam. Van valami megoldás?

Esetleg vendég könyvvel meglehet oldani…szerintem!

A comment.php-t nem lehet valahogy megjelentetni, widgetben vagy kóddal?

Dehogynem. Minden normális sablonban. (A generált sablonokat nem tartom annak.) Van, amelyik bővítmény vagy sablon továbbfejlesztés nélkül is képes oldalsávban php kódot megjeleníteni.

A verzió

• sablonban továbbfejleszteni a komment megjelenítés kódját.

• kivenni a sablonból a komment beállítási lehetőséget, megcsinálni rendesen - ha csak egy oldalhoz kell, akkor mondjuk if feltétellel

B verzió

Teljes sablon buherálás. Létrehozni egy egyedi oldalt és egy egyedi oldalsávot, beletenni és azon az oldalon ezt beállítani. Valószínűleg ebben az esetben is ki kell dobni a sablonból a komment beállítási lehetőséget.

C verzió

Ha nem képes megjeleníteni widgetben php kódot, teszel fel bővítményt, amivel megjelenítheted.

D verzió

Használsz valami korrekt sablont, pl. ezekről a helyekről: wordpress.org, themeforest.net, elegantthemes.com

Kedves Andrea, tudnál egy kicsit konkrétabban vagyis alapszinten? Kerestem olyan bővítményt, amibe bele lehetne rakni a comment.php-t, de nem sikerül. Vagy rosszul csinálom, vagy a bővítmény nem erre való. Allow PHP in Posts and Pages, Executable php widget és még néhány. Egyik sem működik nekem Én csinálok valamit rosszul?

Eltartott egy ideig, amíg elhittem, de Hussy Péter jött a legegyszerűbb megoldással! Guestbook bővítmény megoldotta! Most már csak ott van vélemény, ahol [comment-guestbook] :smiley: Köszönöm, Péter!

Az öröm korai volt. A varosvedo.hu-ban két helyre tettem guestbookot: az Üres házak/Összegyüjtjük és a Fórum menüpontok alatt. De hiába írok be bármit, nem jelenik meg.