“Minden vélemény számít” szöveg átírása

Üdv,

a “MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!”-szöveget szeretném átírni Simple Catch sablonban.

Átírtam a wp-content/languages/ könyvtárban található hu_HU.po fájlban, de nem változott semmi.

Vagy muszáj hozzá poEdit? Total Commanderben “Szerkesztés”-sel írtam át, és meg is változott a fájl, csak az oldalon nem :[

Mi lehet a hiba?

Előre is millió köszi!


Üdvözlet!



Érdemes oda figyelni arra, hogy a poedit mentés után a .mo fájl is frissüljön.

Ha van a sablonnak hu_HU.po fájlja azt is érdemes meg nézni és át irni.

Ha nincs akkor a twenty sablonokban található hu_HU.po fájlokat kell át irni.

Talapsztalatbol mondom, nekem egyszerübb volt poedittel. Meg talán az kulturáltabb is :slight_smile:

Sziasztok! Poedit-ben átírtam a hu_hu.po fájlban a szöveget, de nálam sem történt semmi. Mit jelent az, hogy frissülnie kell a .mo fájlnak is?.. Egyéb helyen nem találtam hu_hu.po fájlt. Köszönöm a segítséget előre is!

Köszi már rájöttem :slight_smile:

Köszi a válaszokat! Poedittel átírtam, működik :] De nem jövök rá, miért “no Comments” és “x Comments”-et ír ki az “x hozzászólás” helyett, pedig a hu_HU.po -ban és a Twenty sablonokban is “hozzászólás” szerepel. Ezt hogyan lehet megoldani?

S.O.S., még mindig nincs meg a megoldás: a comments.php sablonfájlban is átírtam, (Megjelenés > Szerkesztő > Hozzászólások (comments.php), de mégsem működik. Miért?

A themessimple-catchlanguages könyvtárban kell lenni egy hu_HU.po és egy hu_HU.mo fájlnak.



Ha nincs, akkor a simplecatch.pot-ot le kell másolni hu_HU.po néven, a POEdit-el lefordítani és a katalógust menteni, majd a hu_HU.po és hu_HU.mo fájlokat feltölteni a szerverre.

Köszi trisq, átírtam benne, és működik! :] <3 Már csak azt nem találom, hogy az alább csatolt részen a “Hozzászólás küld” szöveget hol tudnám átírni Elküldre, hogy ne nézzen ki hülyén.

[Illetve, hogy az Értesíts mailben-szöveget hogy tudnám szebben elrendezni, de alaposabban utánanézek a plugin oldalán/fórumán is, csak hátha csípőből megy Nektek…]

Köszi a megoldásokat utólag & előre is!

Esetleg probáld ki ezt a plugint hátha segitt hiszen ez direct erre a célra lett kitalálva http://wordpress.org/plugins/codestyling-localization/