Hmm tehát megcsináltam amit mondtál, csak nekem a háttérkép az nem a header.php -ből van belinkelve, hanem a style.css -ből. (gondolom ez az, amit zárójelben írtál.). Szóval nem tudtam mit csinálni a másolt header.php -vel.
Van egy ilyen, hogy:
ez kell nekünk!
Fogod és átírod header_logo2 -re, tehát:
Utána megnyitod a /wp-content/themes/orangerehash/style.css -t és megkeresed ezt a részt:
.header_logo {
background-image:url(images/hatter.jpg);
background-repeat:no-repeat;
float:left;
height:172px;
margin-top:5px;
width:870px;
}
Segítség képp: style.css (sor 290) környékén.
Bemész a /wp-content/themes/orangerehash/images/ mappába és ott megnézed a hatter.jpg-t, méretét megjegyzed. Csinálsz X db másikat UGYANOLYAN MÉRETűT.
Aztán amit előbb kiemeltem részt másolod, csak ügyelj a következőre:
---background-image:url(images/hatterX.jpg);
X legyen a háttér száma. Images mappába legyen. Figyelj, hogy .jpg és nem .JPG,
Aztán a másolt kódot beilleszted az eredeti alá, más névvel. Tehát így nézzen ki:
Header2.php ilyen legyen:
<div id="header_logo2">
CSS:
.header_logo2 {
background-image:url(images/hatter2.jpg);
background-repeat:no-repeat;
float:left;
height:172px;
margin-top:5px;
width:870px;
}
Nem muszály mindenhova 2-est tenni, lehet szabadon nevezni pl haeader_oldalak és akkor a css-be is az legyen a neve.
A kép nevére is ügyelj, továbbá, hogy az images mappába legyenek!
Köszönöm szépen a megoldást! Még annyit szeretnék kérdezni, hogy akkor (ahogy gondolom) ezzel az összes oldal képe együtt változik. Mert hogy az oldalak forrását csak egy helyen tudom szerkeszteni, ami pedig az összesre vonatkozik. Tehát pl. nem tudok külön képet rakni a levelezős oldalnak, illetve a galéria oldalnak. Erre van valami megoldás esetleg? Ez volt az utolsó kérdésem, aztán befejeztem
Ehhez van egy php-t megoldás, de az már nem az én asztalom, mivel annyira nem értek a php-hoz.
Rendben, értem. Azért köszönöm az eddigi fáradozásod, sokat segítettél!
Szia!
Leírnád hogy mit írtál a header.phpba mert én nem látom sehol.
Előre is köszönöm!