Mimbo a WPMU alatt

Kedves Győző !

Minden tiszteletem a tiéd, de azért furcsa, hogy így instruálsz: :slight_smile: :slight_smile:

"Mivel ezt a témát a WPMU alatt is közzétetted, ezért itt lezárom.

… és tényleg, ne idegeskedj! Igyekszünk segíteni, ha tudunk, ha módunkban áll, ha van rá időnk és lehetőségünk, ha már foglalkoztunk vele, vagy foglalkozunk, vagy foglalkozni fogunk vele…

Előbb-utóbb lesz segítség, csak kis türelem! :wink: :slight_smile: "

… hát akkor most megnyitottam :slight_smile: így már utólag :slight_smile:

Türelmes vagyok, de gondoljátok végig, kétszer ad az aki gyorsan ad :pray: :slight_smile:

Tehát a lezárt cellából átmásolva az eredeti kérdést:

Ezzel a témával küszködök. A problémám, nem jelennek meg a képek a főoldalon, csak a bejegyzés teljes megjelenítésekor.

A sablon MU 2.8.6 alatt fut, itt a kép médiatár vége /Files könyvtár, míg a sablonban mimbo/scripts/cache/ könyvtárat szeretné.

A MU -ban hiába írom át a blog beállításoknál Upload Path és mentem, a médiakönyvtár továbbra is Files könyvtárra mutat.

Hogyan tudom ez átírni…

Nem néztem rá a sablonra,de tipp…mi van,ha mondjuk megfordítanád a dolgot, és a sablonban írnád át?vagy külön file kezeli a képeket, vagy a functions.phpban lesz benne szerintem…

A lónak is négy lába van, mégsem asztal…

Sorry Neked, zsilett! Annyi igaz, hogy nem wpmu-helyre tetted fel a kérdésed, meg, az is, hogy türelmetlenül sürgetted a választ.

A többit én csavarantyúztam el, amit orvosoltál is, hogy megnyitottad - immáron jó helyen - ezt a topicot. :wink:

OK Győző, bár azért nem nyitottam itt egyből topikot, mert volt egy Mimbo topic, ami egyébként tényleg nem MU-s, de arra gondoltam, ha nyitok egy másikat, akkor meg azért leszek lebaltázva, gondolva a viccre, van sapka, nincs sapka :slight_smile:

Balou, megnéztem már előtte functions.php, meg többit is. Nagyon nem értek a php-hoz,de azt láttam van erről egy rész, de ott nincs link hivatkozások, és többiben sem. Ha nem tetszene ez a sablon hagynám a fenébe, de a fenébe tetszik :slight_smile:

Kedves zsilett!

Természetesen, itt nincs a van kalapja-nincs kalapja fellépés, egyikünk részéről sem. És (többek között), azért is vagyunk, hogy ne is legyen!

A Mimbo kérdésed most a maga helyén van, és reméljük, hogy hamarosan lesz kibogozás is, melyben az utókor is gyönyörködhet majd!

Ha sehogy sem megy akkor a sablonban kell a get post meta adatnál változtatni úgy hogy jó legyen az elérési út.

Szia Efrud !

Már kétszer végig kerestem, nincsenek a sablonban post meta adatok.

Cache mappára és a scripts-re tegyél 777 írási jogot. Kell GD Library. Van telepítve?

A 777 rögtön megadtam, mert ezt a sablon leírásban benne van.

A GD libray, mi az, hol kell telepítenem ?

szolgáltatónak szólj, te nem fogod tudni felrakni…

GD libray telepítve volt/van.

'zsilett' wrote on '2009-11-29:

Miért idézed feleslegesen az előtted lévő hozzászólást? Kérünk, hogy ne tedd!

Sziasztok... GD Library dolog érdekelne engem is. szükségem lenne rá egy téma tökéletes működéséhez... hogy tudom ellenőrizni, hogy ez a funkció épp milyen állapotban van? fontos lenne.... köszönöm!

Várom válaszotok.

Üdv

Gábor

Ha ezt beleteszed egy fájlba:

Code:

Elmented info.php néven,feltöltöd, és megnyitod a böngésződdel akkor láthatod a php infókat és azt is hogy a GD be van e kapcsolva. Ha nincs akkor vagy bekapcsolod úgy hogy a php.ini fájlban a extension=php_gd2.dll elől kiveszed a pontosvesszőt. Ha nem tudod ezt a fájlt szerkeszteni,a kkor a tárhelyszolgáltatóddal kell felvenned a kapcsolatot.

'Efrud' wrote on '2010-01-28:

nagyon szépen köszönöm a segítséget... utána is nézek most.

ne haragudj a sok kérdésért, de nem vagyok ebbe a GD Libraryben jártas, most van először szükségem erre a funkcióra a weboldal szerkesztésénél. Ezt az infot sikerült megszereznem az info.php-ból, de azért kellene ebben is a segítséged. Jót nézek-e? és ezekszerint be van kapcsolva?

Jót nézel és be van kapcsolva. Mi nem működik tulajdonképpen?

'Efrud' wrote on '2010-01-29:

Köszönöm akkor elvileg minden adott. már 3 napja ezzel szenvedek...

http://andrasovszkyphoto.webuda.com/

ezt a témát egy fotos barátomnak készítem. és használja a timthumb scriptet. ha thumbnail t használok akkor méretre kellene vágnia és megjeleníteni a képeket. namost az oldalon nem látom csak akkor, ha a kis nagyítóra klikkelek. próbáltam már méretrevágott thumbnail is betenni , hogy lássam mivel lehet a baj, de egyszerűen nem tudok rájönni mi ezzel a gond. a Téma is vásárolt. szóval nem egy belenyúlt megkavart darab. sz oldalukon is forumozok. millió embernek van ilyen thumbnail gondja. de senki nem írja le érthetően mi lehet a gond. pedig már minden readme filet 20x végigolvastam és lépésről lépésre megcsináltam. De nem.. kitartó vagyok ezért folyamatosan próbálkozom:) még nem adom fel, de már kezdek a türelmem végére érni. :(

The image “http://andrasovszkyphoto.webuda.com/wp-content/themes/ePhoto/timthumb.php?src=wp-content/uploads/2010/01/teszt.png&h=59&w=59&zc=1” cannot be displayed, because it contains errors.

.htaccess-ben kapcsold be a php display_errors -t, és itt ki fogja írni mi a hiba.

'DjZoNe' wrote on '2010-01-29:

Ne haragudj :) de ezt hol tudom megnézni?

azóta már témát váltottam, mert egyszerűen nem tudtam rájönni a hibára :( de nem adtam fel.. szóval hol is lehet ezt bekapcsolni?

Most lejönnek a képek :slight_smile: