Milyen plugint ajánlanátok?

Sziasztok első sorban 2 pluginra lenne szükségem egy fórumra illetve egy képgalériára. Tudom, hogy rengeteg van de ti melyiket ajánlanátok.

Amik az elvárásaim a pluginekkel kapcsolatban:

    [*]Fórum: Magyar nyelv, átlátható, moderálható.

    [*]Telepítés után kerüljön a főmenübe bele 1 link ahol kilistázza az albumokat. Egyszerű kezelési felület

    [/list]    Mint látjátok vannak elvárásaim e két kiegészítővel kapcsolatban de nem olyan sok. Ezért is kérem ki a ti (tapasztaltabb) WordPress használókat a segítségre, hogy melyiket is használjam.


    A válaszokat előre is köszönöm

Képgalériára a nextgen-gallery a legkedveltebb és “shortcode”-al oda teszed az albumot ahova szeretnéd. Ha flash megjelenítést is szeretnél akkor kipróbálhatod a ‘GRAND Flash Album Gallery’ nevű plugint is és őt is lehet shortcode-okkal bárhova rakni.

Amennyiben mindenáron ragaszkodsz a fórum bővítményhez, akkor a bbpress kistestvért ajánlható (azért mondom a ragaszkodást, mert a wordpress hozzászólás rendszere nagyon jól kiszolgálja a beszélgetéseket alapból is. Sőt! A Könyvelpzónán közel nyolcezer kérdés felelet lakik, kizárólag a wordpress használatával, illetve kiegészülve a hozzászólásokhoz történő fel- és leiratkozásra szolgáló subscribe to comment bővítménnyel

Nagyon szépen köszönöm a galériát meg is csináltam a fórumba holnap bele nézek…de még kellene egy dolog: - egy letöltés modul (admin részen feltöltök 1 fájlt+ leírás a felhasználók pedig letölthetik) ezt nem tudom bejegyzések részen megoldani mert el akarom különíteni a bejegyzésektől 1 teljesen külön részre.

Mi a célja az elkülönítésnek ha a felhasználó utána letöltheti? Ha létrehozol egy külön kategóriát a feltöltés-bejegyzéseknek az elég elkülönítés? Létezik admin alól menedzselhető feltöltő “wp easy uploader” , csak értelmét nem látom amikor hozzáférsz ftp-vel is az oldalhoz.

Talán egy fokkal jobb, de legalábbis más a WP Download Monitor bővítmény; pontosan azt csinálja, mint amit mozizni leírt: admin feltölt, kategorizál, leírást fűz hozzá, letölthetővé tesz az admin oldalról, és akár elkülönítve, akár bejegyzésbe fűzve lehetővé teszi a letöltést a felhasználók számára.


'mozizni' wrote:

akarom különíteni a bejegyzésektől 1 teljesen külön részre.
akkor a custom post type létrehozása a megoldás


vagy a bejegyzéseken belül egy külön kategória (letöltések) azokat nem jeleníted meg a the loopban, és egy külön menüpont alatt hozod ki őket