Milyen legyen a sablon?

Kénytelen voltam megnyitni ezt a témakört, meg nem igen találtam választ, ha mégsis elsiklottam volna hasonló téma felett, akkor elnézést.Keresgélek, de nem igen találtam olyan sablont, ahol számomra a képek domináljanak, tudjak a képeket kategóriákba szedni és kategórián belül is külön tudjam a képeket sorolni.

Pl. Van egy al oldalam, címe: Madarak. ezenbelül, olyan kategória, hogy cinege, kolibri, stb. És itt a lényeg, a “kolibrin” belül is tudjam külön szedni a képek bemutatását. Remélem érthető voltam. Erre keresnék megoldást.

Előbb kellene használni a keresőket, aztán, zsákutca esetén Fórumkereső, végveszélyben jöhet az új topik… :wink:http://www.google.hu/search?q=wp+photo+themes&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:hu:official&client=firefox-a

Kedves Győző!Már ezen túl vagyok, még az Artisteer programot is átbogarásztam, de a lényeget sehol se találtam, hogy, van-e olyan themes ahol a képek már kategórizálva vannak, csak át kell írni.

GONDOLKODJ már! Ez keretrendszer… itt senki sem fogja pont úgy pont azt megcsinálni ahogy neked kell… Legalább ennyire legyél már képes h létrehozol pár nyamvadt kategóriát aztán beállítod a sablon beállítófelületét…

Úgy látom rosszal fogalmaztam, ha már a fejemet veszitek.

Az elkészítést úgy értettem, hogy phpban meg van írva, nem pedig a sablon átírására gondoltam.

igen az összes photoblog sablon meg van írva neked phpban csak be kell állítanod…

Amit szeretnél, azt a NextGen Gallery program tudja még az alapsablonnal is. :slight_smile:Csinálsz egy kolibri galériát, meg egy cinege galériát, meg egy fácán kategóriát, mindegyikben az aktuális madarak képeit töltöd fel, és a galériákat ott jelenteted meg, ahol erre szükséged van.