Milyen Contact Formot ajánlotok?

Sziasztok!

Az alábbiakban szeretném kérni az ajánlásotokat vagy a segítségeteket!

Következőre lenne igényem készülődő honlapomhoz: olyan kapcsolati bekérő, mely az alábbiakat tudja

• magyarul szerepelnek rajta a mezők és a hibaüzenetek
  • könnyen hozzáilleszthető, vagy alapból van benne a captcha
  • dizájnja megfelelő
  • funkcionálisan is működik

Jelenleg a legfrissebb, magyar WordPresset használom - WordPress 4.3.1 verzió

Eddig kettőt teszteltem az alábbi eredményekkel.

A sokat ajánlott Contact Form 7 4.3 verzió
  • magyar ok
  • a régebbi verzióhoz a Really Simple Captcha könnyen hozzáilleszthető volt, de ez már elavult és a reCaptcha kell hozzá, melyet már nem lehet Vezérlőpulton keresztül hozzá adni.
  • nálam furán jelennek meg a mezők, nem egység a hosszúságuk, ráadásul ha írok szöveget a blogba, a mezők mellé illeszti.
  • ezek után funkcionálisan már nem is teszteltem

Másik Contact Form by Best Websoft

• hiába adtam meg a magyar kódot a leírás szerint, illetve adtam meg magyar hibaüzenetet, nekem mégis az angol jött be.
  • van hozzá jól működö Captcah
  • dizájn tökéletes
  • funkcionálisan is jól működik

Ezek után feladtam, bár próbáltam:)

Tudtok-e ajánlani mást, vagy tudtok segíteni a fentiek valamelyikében?

Előre is köszönöm!

Ildi

A Contact Form 7-et ajánlom, annak ellenére, hogy nem jött be neked elsőre. A legújabb verziójának (talán 2 napja frissült) megújult a CAPTCHA kezelése.

Némi kevés munkával akár kétoszlopos, reszponzív sorokat is meg tudsz adni az űrlapjaidnak.

A teljes fordítását már elkészítettem, megküldtem a szerzőnek, de szívesen megadom, ha igényled.

Ingyenesből a Contact Form 7 a legjobb.

A CF7 bővítmény elemei kapnak alapértelmezett css-osztályokat. Azokon keresztül lehet formázni css-ből.

Így tudod állítani az elemek (input, textarea, submit gomb stb) megjelenítését.

De itt is írnak konkrét példát: https://www.elegantthemes.com/blog/tips-tricks/how-to-customize-the-style-of-contact-form-7-to-match-your-website

Vagy gugliba beírod: “how to styles contact form 7” vagy “custom style contact form 7” , ilyen összedobált szavakra már hozza a kész példákat. A you tube-on, ha ugyan ezzel rákeresel, akkor rengetegvideó is készült erről.