» milhó blog!

Kisebb szünet és szolgáltatóváltás után újraindítottam blogomat. Sajnos ATW-vel nagyon sok gondom volt (rengeteg leállás, stb.), így átkerült a blog az Extra.hu-ra. Az alap Kubrick dizájn van kicsit átalakítva. Az alapötlet DjZoNe blogjából van, akinek ezúton is köszi a header .psd-jéért. :slight_smile: Remélem tetszik.Az oldal itt érhető el: » milhó blog!

jól tetted, hogy átmentél az extrára, atw semmire nem jó. és szép a logó. korrekt. (;

még valami, amit csak most vettem észre. az sokat segít mindenkinek, ha a logót hivatkozássá teszed a főoldalra irányítva természetesen. vagy csak a szöveg részénél, vagy az egészet. (:

Igen erre már én is gondoltam, de ehhez segítség kéretik. :slight_smile: Idáig csak úgy sikerült, ha a beállítások menüben kitöltöttem a blog címét, és akkor az megjelent a headerben egy index hivatkozással. De én nem szeretnék szöveget a headerbe, csak a grafikát. Esetleg egy kis tipp? :o


'» wrote:

Igen erre már én is gondoltam' date=' de ehhez segítség kéretik. :) Idáig csak úgy sikerült, ha a beállítások menüben kitöltöttem a blog címét, és akkor az megjelent a headerben egy index hivatkozással. De én nem szeretnék szöveget a headerbe, csak a grafikát. Esetleg egy kis tipp? :o[/quote']


a header.php fájlban a sima header divjét cseréld ki erre:ugyebár a http://siteaddress/ helyett a sajátodat írod be. (;


hzse wrote:

a header.php fájlban a sima header divjét cseréld ki erre:ugyebár a http://siteaddress/ helyett a sajátodat írod be. (;

Köszi, sikerült.

Megint a segítségetekre volna szükségem! Amint láthatjátok kicsit átszíneztem az alap dizájnt. A problémám az, hogy az élőláb alatti területen vagy egy vízszitnes, szürkés-fehér csík (úgy maximum 3-4 pixel magas). Az eredeti szürke háttérszínnél nem látszódott. De most nagyon idegesítő. Már átnéztem a footer.php-t, hátha az csinál oda valamit, de nem. És elvileg nem is kép az a csík…Totál tanácstalan vagyok. Előre is köszi a segítséget.

Nekem úgy tűnik, hogy ha őt kiszeded akkor jó lesz: (style.css (line 63)Code:

#footer {

background:#EEEEEE url(images/kubrickfooter.jpg) no-repeat scroll center top;

Dani

Valóban. Köszönöm a segítséget!

Sok munka után úgy érzem, hogy blogom elérte végleges formáját (legalábbis egy jó darabig). Remélem mindenkinek tetszik! :slight_smile: Köszönöm mégegyszer mindenkinek, aki segített. Remélem lesz pár látogatóm-kommentálóm is. :wink: