Mikroadatok, Shema.org de hogy működik ez a WP-n?

Sziasztok!Tavaly ősszel jöttek a keresőkben a találati eredmények között a mikroadatokkal feltöltött keresési eredmények. Azaz a találati listában már nem csak a Title, Description és az oldal linkje jelennek meg.Megjelentek az weboldal mikroadatai is.


 • szerző képe, G+ linkje,


 • Az oldal kiemelt képe,


 • az oldal ˝csillagos˝ értékelése,


 • és amit úgy gondol a G, hogy fontos lehet nekünk.  Amit tudtam elolvastam erről a neten. Ennek eredményeként megtaláltam a schema.org oldalt, leírást a szemantikus webről, leírást, hogy hogyan működik a szerzőség, a kiadóság kezelése és megtaláltam hogyan lehet ellenőrizni a megadott metadatokat, hogy jól csináltuk-e.  Sikerült megadnom a WP oldalamon a Mikroadatokat a schema.org szerint. Szépen létrejönnek az Item-ek. Sikerült beállítanom a szerzőséget, a kiadó igazolását és a ˝csillagos˝ értékelést is. Minden gyönyörűen működik és a strukturális adatok ellenőrző is kihozza, hogy jól csináltam.  Amit nem sikerült megcsinálnom és ebben kérem a segítségeteket:1. A WP külön kezeli a címet. Így nem tudom egy Item-be rakni az oldal tartalmát és a címét. Pedig ezek egybe tartoznak és egy Item-be kellene lenniük.


 1. Nem tudom elérni, hogy az oldal fő képét megjelenítse a találati listában.  Az 1. pontban leírt problémára van egy ötletelésem, miszerint valószínű a sablont kéne átírni vagy csinálni egy sablont mej már támogatja a Mikroadatokat. De ebben a megoldásban nem vagyok biztos. Én nem programozó vagyok!  A 2. pont-ra semmi ötletem sincsen. Végignéztem rengeteg weboldalt, ahol ez már működik. Kipróbáltam de még nincs eredmény.  Ha van valami ötletetek nagyon megköszönöm!

  Üdvözlettel:  Peer András