Sziasztok,
Tudna e valaki segiteni a kovetkezoben. Adott ket oldal az egyik web.bmwpower.rs a masik seo.in.rs. A kerdesem a kovetkezo:
a web.bmwpower.rs-en a hatter szurke vegig a seo.in.rs-en viszont nem, ez miert van?
A web.bmwpower.rs-rol masoltam at az adatbazist a seo.in.rs-re, ha ez segit.
Koszi elore a valaszokat.
nálam tök ugyanolyan…
nálam tök ugyanolyan...
Akkor bongeszogond lehet?
Akkor bongeszogond lehet?
cache? CTRL+F5 bill. kombót próbáld.
viszont a web.bmwpower.rs/products-page/ nekem átdob a http://seo.in.rs/o-nama/ oldalra, ez nem tudom mennyire normális. a szöveget nem értem, ilyen nyelven nem megy.
Akkor igy kerdezem, hogy tudom lejebb vinni a szurke hatteret a lap aljaig egesz az utolso termekig? Mert igy szerintem nem tul esztetikus!
ime a ket egyforma oldal kozott a kulombseg! a lenyeg a szurke hatteren van!
cache? CTRL+F5 bill. kombót próbáld.
viszont a web.bmwpower.rs/products-page/ nekem átdob a http://seo.in.rs/o-nama/ oldalra, ez nem tudom mennyire normális. a szöveget nem értem, ilyen nyelven nem megy.
Most mar nem iranyit at. Nem a szovegen hanem a hatteren van a lenyeg. :rolleyes:
hmm, ahogy nézem a widgetek a különbség. van szöveges widgetet, ahol te adtál meg html kódot? lehet ott van valami elrontva.
meg ahogy nézem nem ugyanazok a pluginek vannak.
próbáld ki, hogy plugin kikapcsolás, aztán egysével vissza (persze csak azt, ami a látható oldalon módosít valamit).
wp-content/plugins/wp-shopping-cart/themes/iShop/iShop.css fájlban, a 246 sorban gikszer van, nem jó a font type felsorolás.
hmm, ahogy nézem a widgetek a különbség. van szöveges widgetet, ahol te adtál meg html kódot? lehet ott van valami elrontva.
meg ahogy nézem nem ugyanazok a pluginek vannak.
próbáld ki, hogy plugin kikapcsolás, aztán egysével vissza (persze csak azt, ami a látható oldalon módosít valamit).
wp-content/plugins/wp-shopping-cart/themes/iShop/iShop.css fájlban, a 246 sorban gikszer van, nem jó a font type felsorolás.
Kikapcsoltam az osszes plugint kiveve a webshoposat es meg mindig ugyan az. Hogy nezted meg ezt a hibat? Vagy hogy javitsam ki?
Valakinek valami otlete? 
A bejegyzéseket nem lehetne kikapcsolni? Én az első posztra gyanakszom…, de ha nem, akkor mindet ki kell iktatni…
A bejegyzéseket nem lehetne kikapcsolni? Én az első posztra gyanakszom..., de ha nem, akkor mindet ki kell iktatni...
Nincsenek posztok csak oldalak... :blink:
Megcsinalnam en ezt elorol csak rengeteg tema (termek) van es ujbol nem szeretnem bevinni!
Ugy latszik, megoldas a tema valtas lesz.