Miért van hogy két nézet van ott?

Van egy oldalam ahol 2 nézet beállítás van és a második az alapértelmezett hogy tudom az elsőt alapra tenni! Site wide options és az Options for home-ra gondolok!

Mert ha beállítom az lesőn hogy a menük alatt van lenyíló menü nem jeleníti meg csak a másodikon!

null

Ez sablon vagy bővítmény?

Írót, készítőt kérdezted már?

Ez egy sablon! Testreszabásnál van ez!

Mivel se a sablon nevét, se az url-t ahol van most az oldalad nem mondod meg, így a legegyszerűbb, ha a sablon készítőjével veszed fel a kapcsolatot, mivel azt a részt Ő módosította ilyenre.

Itt a sablon http://presscustomizr.com/hueman/

@István 1998,

A Hueman sablonnak számtalan beállítási lehetősége van. Nincs igazi alapbeállítása, mert szinte mindent megváltoztathatsz benne.

A linkelt kép a nyitó oldal beállítási képe.

Ha a jobb oldali élőképes szerkesztőben - ami nincs a linkelt képen - a nyitó oldalt töltöd be, és csak azon lévő tartalmat jelölsz ki módosításra, akkor csak azt tudod szerkeszteni.

Jelen képből csak az látszik, hogy a beállítás szerint változtatás a honlap minden oldalán meg fog jelenni(Site wide options). Ez nyilván nem vonatkozhat a nyitó oldal azon tartalmára, amely csak ott az első oldalon jelenik meg. Ezért nem tudod átállítani.

Ha olyan tartalmat jelölsz ki - mondjuk “Header design” ami mindegyik oldalnál megjelenik, és a jobb oldali élőképes szerkesztőbe az egyik cikket nyitod meg, akkor 3 lehetőségből is választhatsz.

  1. Hogy nézen ki a header ennél a cikknél
    2.Hogy nézzen ki a header ennél a kategóriánál
  2. Hogy nézzen ki a header az egész honlapon.

Ez a hármas testreszabás a cimlap kivételével szinte mindenhol választható.

A HUEMAN oldalán az összes beállítási lehetőség fel van sorolva, képes magyarázattal. Érdemes átnézni ha ezt akarod használni.