Miért nem jelenik meg szerkesztés közben a középső ikonsor?

Sziasztok











Mitől lehet az, hogy a bejegyzés szerkesztésénél a vizuális nézetnél eltűnt a középső ikonsor (az alsó és felső megvan), ami tartalmazta a betűtípust, a betű méretét stb. Délelőtt még megvolt. Illetve ahol lehet szerkeszteni, hogy milyen gombok legyenek rajta ott is megjelenik, de szerkesztés közben nem látszik.











Attól vagyok zavarban, hogy az én 3.0.1-es WP-emben egyáltalán nem úgy néz ki a bejegyzés szerkesztő menüsora… Ott csak 1 vagy 2 sor van, attól függően, hogy a “Kitchen sink” c. gombra rákattintok-e. (Ez nálad a felső sor, jobbról negyedik…)











Biztos vagy benne, hogy ez a WP alapszerkesztő, és nem valami plugins hozzáadás?

Nem alap, valami tiny mce nevezetű bővítmény is fent van, de mondom már vagy 3 hónapja mindig megjelent a középső sor is, ma estére gondolt egyet és nem látszik.

Feltehetően valamilyen bővítményt telepítettél, ami egy újabb szerkesztőgombot helyezett a szerkesztősorba, és kifutottál a lehetőségeidből.











A TinyMCE Advenced mintegy 30 körüli szerkesztőgombot ad hozzá az alapszerkesztőhöz és 4 sorban van módod rendezni ezeket a gombokat. Az említett bővítmény beállításainál rendezgesd át tetszőlegesen magadnak a szerkesztőgombokat, arrra ügyelve, hogy általában a legfelső sor végére szeretik magukat beilleszteni a bővítmények új szerkesztő gombjai, vagyis: hagyjál nekik helyet, ki tudja mit hoz a jövő? :smiley:

Köszönöm, kipróbálom és leszedem azokat a gombokat amit nem használok. Csak azért volt számomra furcsa, hogy semmit sem variáltam mégis eltűnt.