Miért kellett törölni a leírásom?

Üdv!Miért kellett törölni a témát amit nyitottam a leírásomnak a “Hogyan csináltam” részből?

Nem bemásoltam az egész leírást, csupán belinkeltem a blogbejegyzésem. (Hiszen én írtam, saját magamnak kívánom megtartani a jogokat amiket én készítettem, ettől függetlenül bárki szabadon olvashatja és okulhat belőle.)Azért, mert jómagam is weboldalkészítéssel (is) foglalkozok, mint a fórum tulajdonosai és egy ilyen oldalt linkeltem be (pontosan a cikket, nem is szolgáltatást!) és ráadásul fontos, hasznos témában. (Weboldal - WordPress biztonság)Szeretném ha magyarázatot kapnék, hogy miért kell gyakorlatilag elnyomni a másikat, miért kell visszaélni az előnnyel ráadásul sunyi, alattomos módon. (Mivel ez szerintem az! Egy ingyenes rendszer közösségét felhasználva…Értesítés és figyelmeztetés nélkül…)Közlemény alfórumba nem került be információ adatvesztésről, tehát a témám nem emiatt tűnt el.u.i.

Volt 1 óra amíg ssl beállítás hiba volt. Ha emiatt lett törölve, akkor miért nem jelezték felém a problémát?Várom a választ.

Pontosítok: Miért kellett áthelyezeni? Vagy utólag otthagyni egy linket, ami a témára visz?

Úgy érzem a Hogyan csináltam részbe sokkal inkább illik.

Kedves Syska!Szuper, hogy segítenél másoknak, ennek nagyon örülünk, azonban úgy gondolom, hogy az nem sok segítség, ha feldobsz egy témát és a megoldását egy másik oldalon teszed közzé. Nem az oldaladdal van a gond, hanem mondjuk ha megszűnik az oldal, vagy ilyesmi, akkor nem tudják megnézni a fórumozók.

Az oldal az egyik alap oldalam, így megszűnése nem várható, legalább is legutolsó lenne. Azonban megoldható az, hogy a főbb vonatkozásokat is megírjam itt, miután a kereső beindexelte a saját oldalamon. Akkor itt is megmarad és nálam is lesz.

(Mivel canonical nem tehető és el szeretnénk kerülni a duplikálást, így linket továbbra is tennék a leírásokba.)Így ez szerintem egy jó középút. :slight_smile:

Így jó, persze.