Már nem az első oldalamnál vettem észre, hogy a facebook megosztásnál a gravatar képet használja. Hiába teszek be a kódba, a wp_head -el meghívja valahonnan és azt veszi kötelezőnek a facebook. (Hiába illesztem a saját kódom elé, mögé, semmi… )
Code:
Mi hívja ezt meg?
Beállításoknál kikapcsoltam a gravatar képeket, de nem segített. Hogy tudnám kiszedni?
Valószínű, hogy a facebook -on regisztrált e-mail címedhez tartozik egy, http://en.gravatar.com/ on, vagy hasonló helyen regisztrál Avatar (gravatar) és figyelmen kívül hagyja a wp gravatar -t.
Az admin email címéhez tartozó gravart jeleníti meg. Két oldalon, két külön admin email cím és az azokhoz tartó gravat kép jelenik meg. Csak nem tudom, miért…
Talán létezik másodlagos esetleg harmadlagos email cím beállítás is a facebook oldalon, melyhez (mindegyikhez) másik gravatar tartozik. Ilyen esetben a tapasztalatom szerint a facebook keveri, de legalább késve jeleníti meg az aktuális az avatart.
Szerintem a WP -ben NE vezéreld az avatar megjelenést, mert tovább bonyolítod a helyzetet. A facebook előbb utóbb beáll az alapértelmezettnek állított email címhez tartozó gravatarra.