Mi lehet a probléma?

Sziasztok! Pár napja regisztráltam a wordpress-en és indítottam egy blogot. Majd regisztráltam domain-t tegnap. Ma délelőtt beléptem és elkezdtem írni egy bejegyzést. Miután végeztem és közzétettem a posztot nem jött be az oldal, majd ezt az üzenetet találtam a vezérlőpultban:

Quote:

This blog has been deactivated because we believe it does not comply with the WordPress.com Terms of Service or advertising policy.


If your blog is designed to promote affiliate links, get rich quick programs, banner ads, consists solely or mostly of duplicate or automatically generated material, or is part of a search engine marketing campaign, WordPress.com is not the place for you. Please use the Export feature to move your content to a more appropriate hosting service.


Occasionally we make mistakes. If you believe we have misclassified your blog, please click here to contact us as soon as possible so we can fix the problem.
Nem tudom mi a gond. Tudnátok segíteni?

Előre is Köszönöm!

A blogod ideiglenesen kikapcsolták. Fel kell venni velük a Kapcsolatot mert úgy néz ki affiliate linkek kerültek a bejegyzésedbe. (Lehet csak téves riasztás) Ha be tudsz admin felületre lépni töröld a bejegyzést és írj egy újat helyette.

Huh, akkor az affiliate linkekkel lesz a gond mert azokat tettem ki. :frowning: Így tudok valamit csinálni? Domain regisztrációs pénz is elúszott?

Nem úszott el semmi. Vedd fel velük a kapcsolatot és ígérd meg, hogy többet nem lesz ilyen :wink: Nem harapják le a fejed.

De jó! :slight_smile: Köszönöm szépen a segítséget! Még annyi, hogy írtam email-t körülbelül mikorra várható, hogy vissza kapcsolják és egyetlen hirdetést sem tehetek ki vagy ez, hogy működik?

Olvasd el a Felhasználási Feltételeket.

Itt minden le van írva mit tehetsz és mit nem.

A leveledre 1-2 napon belül válaszolnak. (Remélhetőleg angolul írtad)

A visszakapcsolás akkor lehetséges ha tisztázódtak a dolgok.

Igen angolul írtam! Köszi segítséget!

Sziasztok!

A problémámmal kapcsolatosan nem találtam kategóriát. Azért fordultam hozzátok. RSS-es probléma. A másik, sajnos nem értek angolul. de számítógépül sem.

Az adminban- Bejövő hivatkozások -címszó alatt EZ szerepel:RSS hiba[background=rgb(245, 245, 245)]: A feed could not be found at http://blogsearch.google.com/blogsearch_feeds?scoring=d&ie=utf-8&num=10&output=rss&partner=wordpress&q=link:http://orommel-leteznihu.web.maxer.hu/. A feed with an invalid mime type may fall victim to this error, or SimplePie was unable to auto-discover it… Use force_feed() if you are certain this URL is a real feed.[/background]

[background=rgb(245, 245, 245)]:[/background][background=rgb(245, 245, 245)]Magyarra váltva pedig Ez.:[/background][background=rgb(245, 245, 245)] [/background][background=rgb(245, 245, 245)]A takarmány nem található [/background][background=rgb(201, 215, 241)]A takarmány érvénytelen MIME típus eshetnek áldozatul a hiba, vagy SimplePie volt képes auto-felfedezni azt … [/background][background=rgb(245, 245, 245)]Használja force_feed (), ha biztos az URL egy igazi feed.[/background]

[background=rgb(245, 245, 245)]Tudok vele mit kezdeni vagy szakértő kell hozzá???[/background]

[background=rgb(245, 245, 245)]K[/background][background=rgb(245, 245, 245)]öszönet a válaszért.[/background]

[background=rgb(245, 245, 245)]http://www.orommel-letezni.huj [/background]

Tudunk, amennyiben jó témában teszed fel a kérdésed, addig nem. :slight_smile: Márpedig itt nincs jó helyen a kérdésed, ez nem a megfelelő topic.

Van külön RSS-es topic??

Most járok itt először. Semmi tapasztalatom.

A kereső használata ajánlott. :slight_smile: Továbbá a fórum felépítésének a megnézése is. Hol van pluginos, stb. hibakérdezős rész.