Mi lehet a hiba?

A Wordpress telepítése során folyamatosan az alábbi hiba üzenetet kapom.

Ma reggel óta már tucatszor futottam neki, de ennél tovább nem jutok.

Biztos vagyok benne, hogy minden adat helyes, a tárhelyszolgáltatóval már több levelet is váltottam ezzel kapcsolatban.

Esetleg valakinek volna ötlete? Sajnos nem igazán értek az ilyesmihez, nem tudom, merre induljak :frowning:

Próbáld meg esetleg, hogy a wp-config.php fájlban a kiszolgáló nevének localhost helyett 127.0.0.1 címet állítasz be.

Köszönöm szépen! Ez lett a megoldás! :slight_smile:

Sziasztok!

Feltelepítettem a wp-t, meg is jelenik a sablon és szöveg, de csak fekete-fehér minden, illetve az admin oldalra ha próbálok lépni totál fehér oldalra jutok, sehol semmi

Hibaüzenetet sehol nem ír

atw. ingyenes tárhelyről és chrome böngészőről van szó

mit rontottam el?

köszi

https://www.google.hu/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=wordpress%20admin%20%C3%BCres%20feh%C3%A9r%20lap

Én kerestem az Atw admin felületen belül mindent ami hasonlít az általad linkeltre, de sajna nem találtam

Ez mondjuk nem zárja ki, hogy nincs ott :smiley:

Köszönöm a linket,Syska

lehet akkor az Atw a kuka?

próbálkozom wamppal, most kezdtem ezt a wp-t, keresem a megoldást :smiley:

Egy tanácsot fogadj meg: Rendes (fizetős, nem kell a legdrágábbat, de ne pár száz ft-os) tárhelyen próbálkozz, ahol van support. :slight_smile:

trisq wrote:
Próbáld meg esetleg, hogy a wp-config.php fájlban a kiszolgáló nevének localhost helyett 127.0.0.1 címet állítasz be.
Sziasztok!

Nálam ugyan ez a probléma állt fent. Nagyon megörültem, mikor megtaláltama megoldást, DE sajnos nekem így sem működik.

A wp-config fájlban csak az adatbázis nevét, mysql felhasználó nevet, jelszót és ezt az ajánlott 127.0.0.1 -et (localhost) írtam be.

Esetleg mást is át kell írni?

Én a tábla előtagomat is átneveztem mindkét felületen, szóval az is egyezik.

Már teljesen nem értem mit akar még tőlem :/