Metro CreativeX Sablonnál Hozzászólások kikapcsolása

Sziasztok!



Ezt a Metro CreativeX nevű sablont szeretném használni a honlapomhoz, de nekem nincs szükségem arra, hogy emberek tudjanak hozzászólni a tartalmakhoz. A kérdésem az lenne, hogy hogyan lehet ezt a funkciót kikapcsolni, olvasgattam több helyen is, és azt láttam, hogy egy comments_template();

ilyen sort ki kellene törölni. De mi van akkor, ha több helyen is megtalálható ez a sor? Arra is külön egy gondoltam, hogy van külön egy ilyen, hogy comments.php. Ebben kellene csinálnom valamit?



Előre is köszönöm a válaszokat!

WordPress - Vezérlőpult - Beállítások - Interakció - Bejegyzések alapbeállításai - Felülről a harmadik sor előtti jelölőnégyzetből a jelölést kivenni, majd alul a Módosítások mentése sorra kattintani.

Köszönöm, de ez nem jött be.

Hogy érted, hogy nem jött be? Ez a WordPressnél alapértelmezett; így kell az összes hozzászólást kikapcsolni. A bejegyzéseknél ezt a “központi” beállítást felül lehet bírálni.

Úgy értem, hogy beállítottam, de attól még hozzá lehet szólni. :blink:

Új cikknél?

A beállítás előtt felvitt cikkeknél egyesével vedd ki a pipát a hozzászólás engedélyezésétől (lap alja felé…). Visszamenőleg nem érvényesül a beállítás.

Ja értem, köszi.