Meta

Sziasztok.Nekem az lenne a gondom, hogy felraktam a WP 2.8-ra egy sablont(névszerint pyrmont-v2.2.0.3)és persze magyarul szedtem le az oldalról de csak néhol magyar a cucc…A site admin itt-ott magyar, a kezdőlapot meg átirtam.Mit csináljak?2.A meta menüpontot melyik php-fáljban tudom módósítani?Mármint törölni átnevezni meg stb.

Bocsi, de honnan szedted le magyarul ezt a sablont? Ezen a lelőhelyen biztosan nem magyar: http://wptemplates.org/?p=6915Vagy a wp 2.8-ra gondolsz?Szedd le a hivatalos oldalról a magyar 2.8.1-et, frissítsél (vagy, ha most kezdted, akkor töröld az előzőt (adatbázist is), telepítsd újra, és annak minden része magyarul fog beszélni.A Meta a sidebar.php-ben lakik :slight_smile:

A wp 2.8 ra gondoltam persze…Az nem magyar…De köszi a segítséget.Ja még1 kérdésem lenne?Pluginokat honnan tudok leszedni?1 már van de kellene még…az oldalam http://sensation15.atw.huDe a metánál arra gondoltam h a site admin-t meg a Log out-ot hol lehet átnevezni.??

Gondolj a wp 2.8.1-re inkább… :slight_smile:Ha letöltöd a hivatalos magyar nyelvű wp 2.8.1-et, és telepíted (vagy frissítesz rá), akkor a jelzett rész is magyarul fog megszólalni.A bővítmények hivatalos helye: http://wordpress.org/extend/plugins/, de akár itt aFórumon is találhatsz jó pár magyar nyelvre fordítottat, vagy a http://wpmagazin.net oldalon is, vagy használhatod a keresőket is. A keresőszavak: wp+free+plugin+amit szeretnél, hogy megoldjon a bővítmény