Sziasztok!
Nem tudom, hogy a WP-ben, hogyan kell beállítani a meta tageket. Az admin felületet már többször is átrágtam, de csak olyat találtam, hogy oldal neve. Ez jó is lenne, de csak az index oldalon jelenik meg meta title-ként. Ha pl. az egyik bejegyzésre/cikkre kattintok, az oldal forrásban meta adatokként a title-részbe a cikk címét írja ki, aztán van még egy author rész és csókolom. Még a nyelv sincs megadva, így a google nem tudja, hogy most az oldal magyar e vagy sem, ezért ha van egy angol login felirat, akkor a Chrome már egyből fordítani akar. Itt a fórum nem találtam erre megoldást, kivéve egy GWP nevű meta pluginra mutató 2008-as linket (asszem), ami már nem létezik.
Szóval lehetőség van megadni a meta tageket vagy kell hozzá egy plugin? Olyan megoldás kellene, ahol a nyelvet, authort, title-t, keyword-öt, stb. meg lehet adni. És a honlap title-jét ne kelljen minden egyes oldalon beállítani.
Ugyanúgy adod meg a meta-tageket, mint egy HTML dokumentumban. A header.php-ban a és közé berakod a sablonszerkesztőben. Pl.:
Mivel a WP minden oldalon beemeli a header.php-t, így ez minden oldal header-ében benne lesz.
A title attribútumban (ha a sablonod rendesen van megcsinálva), általában az adott poszt címe mellett az oldal címe is szerepel, pl.
A Bloginfo-ban nem csak a 'name'-et adhatod meg, hanem a leírást (description), a charsetet, vagy akár a nyelvet is:
http://codex.wordpress.org/Function_Reference/bloginfo
És az megoldható, hogy a kulcsszavak a különböző oldalakon különbözzenek?
A sablont nem én készítettem, csak a külsejét alakítottam át, de a poszt címe mellett nincs ott a title rész. Ez egyébként a Mystique sablon. A header.php-ben megnéztem, ott a title:
A page.php pedig így kezdődik:
/* Mystique/digitalnature */
get_header();
Tehát nem tudom miért nem jelenik meg a fő-title, pedig a lanugage mostmár jó mert beírtam a title alá.
Amit meg kell értened: a page.php-ban is megjelenik a title tag. A
azt csinálja, hogy behúzza az egész header.php tartalmát a page.php-ba (tehát benne a title taget is). Ha megnézed egy szabadon választott blog oldal vagy poszt forrását, akkor látni fogod, hogy ott is benne van a title, a meta, minden. Ez azért jó, mert nem kell minden egyes sablonfájlba beleírni a head-et, hanem elég egyszer megírni, aztán a többi sablonfájlban meghivatkozni.
Az, hogy a title tagnek milyen a formája, a sablon készítőjétől függ.
A blogod főcímét szeretnéd megjeleníteni tehát a poszt címe mellett a title-ben (pl. "Ez a poszt címe / Józsi blogja")? Ha igen, akkor a
részt cseréld ki erre:
Igen, a get_header függvényt értem, csak még egy hete sincs, hogy WP cms-sel foglalkozom 
Köszi a segítséget! Mostmár minden meta működik 
Ennek örülök, nincsmit. 
Én is ugyanezt a sablont használom, és nekem a header.php így kezdődik:
>
<meta http-equiv="Content-Type" content="; charset=" />
Bloginfo-ban megvan adva hogy html_type, meg hogy charset. De ezek tök nem arra utalnak.
DoveID, leírnád hogy te ezt hogy módosítottad ha szépen megkérlek? Köszi szépen előre is.
All in One SEO Pack bővítmény!
Úgy értem, az mindezt tudja, csak sokkal egyszerűbben.
Ha nem akarod minden oldalnak külön beírogatni a metáit, akkor a nevük alapján magától is generál nekik. De akár mindenhol (bejegyzéseknél is) testreszabhatod teljesen…
Kösz Chiara:)
Tomikaa: Nem módosítottam a header.php-t, nálam is úgy közdődik mint nálad, csak azt nem másoltam be ide.
Szerintem töltsd le Te is a plugint, amit Chiara javasolt vagy bővítsd ki manuálisan a meta részeket, de ne vágd ki a header tetejét.
Hát de ha nem módosítotad a header-t akkor hogy javult meg mégis? Magától nem íródott oda a sok 
Holnap kipróbálom azt a plugint, mert most már nincs rá időm sajnos mert melózni kell.
Ha lesz valami fejlemény írok mindenképp.
Köszi szépen előre is mindkettőtöknek!