Menüsorban lévő kategóriánál 404-es hiba

Sziasztok!

Nem tudok rájönni mi lehet az oka annak, hogy a menük közé nem tudok felvenni kategóriákat!

Illetve a kategória megjelenik a menüben, de amikor rákattintok azt írja ki hogy az “oldal nem található”!

Elkészítettem az új kategóriát pl.: Nyaralás -> felvettem a menük közé -> Majd az vagy létező Bejegyzéseknél beállítottam a kategóriát Nyaralás-ra

A menüsorban megjelenik a kategória neve pl.:KEZDŐLAP BLOG FRISS NYARALÁS <—ez a kategória, rákattintok és azt írja ki hogy az oldal nem található! Mi lehet az oka?

Pitch sablont használok.Letöltve: http://wordpress.org

Frissítés! A kategóriákat nem lehet elérni egyáltalán az oldalsó kategória widgettel sem!

Van a kategóriában bejegyzés?

Igen, létrehoztam több kategóriát szám szerint 3-at 1.-ben bejegyzés 2, 2.-ban 9, 3. ban 1,

Frissítés!

Létrehoztam egy új adatbázis és telepíttettem rá új WP-t stb… Az kipróbáltam az alap sablont sikeresen működött a kategória a menüben!

Feltelepítettem a fent említett sablont (Pitch) és láss csodát működött! Nem hagyott nyugodni hogy a másik adatbázison még is mi lehet a még mindig fent álló hiba, ezért végigrágtam mindent mit telepítettem mikor stb… Egy dolog lógott ki méghozzá a következő sablon: ClaenMag nevezetű sablon, úgy gondoltam próba cseresznye alapon fel tetem.

1. Fázis: Csak az egyik kategória működött!

2. kb. 5 perc próbálgatás után az egyetlen működő menü is el szált!

3. Töröltem a sablont, visszaraktam az előző sablont már azon sem működtek a kategóriák újból a fent említett 404-es hiba jelent meg!

4. kezdő sablon visszaállítás = kategóriáknál 404-es.

Gondoltam egy “nagyot” új adatbázist készítettem minden bővítmény felraktam a Pitch sablonnal együtt, feltöltöttem némi képpel szöveggel stb…

5. Próbálgattam (10-15 perc)minden működött megfelelően!

6. Újból fel raktam az említett CleanMag sablont --> újból 404-es a kategóriáknál!

7. Sablon törlése alap sablon visszaállítása --> semmi változás a kategória menüknél (404-es)!

A hiba miértjére nem jöttem rá csak az okozójára amiben 99%-ig biztos vagyok ez nem más mint a CleanMag-sablon!

A sablon törlése után is fent áll a hiba, és még egy észrevételem lenne az új adatbázison, amin még nem lett felrakva a CleanMag sablon, megjelenik egy a készítő Tweet és Facebook oldalának megosztása!!! Új “tiszta” adatbázisnál, igaz hibát nem okoz a kategóriákban, de elgondolkodtató a dolog akkor is :)!

Minden esetre a további fejtegetéshez én kevés vagyok :), de biztos akad itt olyan akinek meg van a megfelelő tudása ehhez. A sablont a készítő oldaláról töltöttem le!

RÉSZEMRŐL DOBTAM A SABLONT ÉS A VÁSÁROLNI KÍVÁNT FIZETŐS SABLONT IS ÁTGONDOLTAM ÉS INKÁBB VÁSÁROLOK MÁSTÓL :)!