az oldalam a bodaantik.com ami egy minamaze sablonra épül.
Minden oldalon a menüsávban a Kínálatunk menüpont mellett van egy kis nyíl ami design elemként szolgál jelezvén hogy azt a menüpontot le lehet nyitni. Kivéve az aukció oldalon, ami nem a style.css re épül hanem egy aukcio.css re. Ezen az oldalon eltünt ez a kis nyíl ett rövidebb lett a menüsáv és lett egy 17px es rés a logo és a menüpontok között.
A style.css ben ez határozza meg ezt a kis nyilat azt hiszem:
<br />
#header .header-links > ul > li.menu-parent > a:after {<br />
position: relative;<br />
content: "f107";<br />
font-family: fontawesome;<br />
padding-left: 6px;<br />
}<br />
```<br />
Ezt beírva az aukcio.css be persze nem történik semmi.<br />
<br />
Nem tudom elképzelni hogy hova tünt az a kis nyíl, amikor a header meg a menüsáv tulajdonságai a stlye.css ben vannak megadva nem kéne hogy eltünjön csak azért mert annak az oldalnak más az oldalsablonja nem?<br />
<br />
<br />
Remélem sikerült érthetn leírnom.<br />
<br />
Ha HTML ben tudnám szerkeszteni a menüsávot (????) akkor be lehetne írni a href="bodaantik.com/xxxx/" mögé hogy ::after így szerepel az elem vizsgálatánál ez a kis nyíl. (az aukcio oldal vizsgálatnál látszik is hogy nincsen ott a helyén)<br />
<br />
Köszönöm ha valaki érti mire gondolok és segít mint mindig :)
<br />
<?php<br />
/*<br />
Template Name: Aukcio<br />
*/<br />
<br />
get_header(); ?><br />
<br />
<link rel="stylesheet" href="/wp-content/themes/minamaze/styles/aukcio.css" type="text/css" media="screen" /><br />
<div id="center"><br />
```<br />
így néz ki a page-aukcio.php eleje.<br />
<br />
Azt értem hogy az a menu parent class hiányzik, Elem vizsgálatánál talán látom is hogy honnan, de nem tudom a megoldást rá.
A CSS fájlt legtöbbször a head részbe szokták linkelni. Ha nagyon fontos a performancia, akkor lehet a záró body tag elé, de ilyenkor kicsit “ugrálhat” a megjelenítés. Egyébként a CSS linkeléséhez a wp_enqueue_style használata javasolt.
átraktam a css linket úgyhogy a méretezés helyre állt a nyilacska az meg teljesen kifog rajtam.
Így szerepel a “Kínálatunk” minden más oldalon:
<br />
<li class="page_item page-item-5 page_item_has_sub-menu menu-parent"><br />
```<br />
és így az aukció oldalon<br />
<div> </div><br />
<div>Ez a wp_enqueue_style os dolog elég magas, helyette annyit összehoztam hogy a page-aukcio.php elejéről kiszedtem hogy get_header és a header.php nak a sorait beraktam a helyére így betudtam rakni a header részbe a css linket. Ettől helyreállt a méretezés, de egyik header.php fájlban sem találtam meg ezeket a sorokat amik konkrétan meghatározzák a menüt, tehát azt amit az Elem Megtekintésénél látni. </div><br />
<div> </div><br />
<div>Így már értem azt amikor írtad hogy hiányzik a menu-parent class. Ezt linkeltem be feljebb. De hova írjam be? Nem is igazából hogy hova mert az meglenne, ha meglenne a PHP fájl amiben ez a sor hiányosan szerepel, vagy legalább az amiben benne van. (akkor kitudnám szedni)</div><br />
<div> </div><br />
<div>ELőre is elnézést ha sokat értetlenkedem. :)</div><br />
<div> </div><br />
<div>Egyenlőre kihúztam a menüsávot ott ahol nincs nyíl teljesre így nincs rés. Ha túl bonyolult lenne számomra megcsinálni akkor így legalább maradhat... :</div>