Sziasztok!
Freeweb-es tárhelyre telepítettem wp-t 3.2.1. verziót. Az alapértelmezett sablonom Twenty Eleven 1.2. Hiába hozok létre egy oldalt, adom hozzá menüként a menüsorban megjelenik, de ha rákattintok 404-es hibát kapok. A sablonban található sample page próba oldal sem működik. Ugyanez a problémám fennáll a másik Twenty Ten 1.2 sablonban is. Teljesen mindegy milyen bejegyzést hozok létre úgy látom semmilyen hivatkozás sem működik.
Más. Leírásokban és videokban azt látom, hogy a vizuális szerkesztőben két sor van, de nekem az alsó word-ös sor is hiányzik.
Nagyon sok jót olvastam a wp-ről és szeretnék vele foglalkozni, de már az elején nagyon elakadtam. Fogalmam sincs róla, hogy a telepítéssel van-e a baj, valami beállítással, a freewebbel vagy velem. Nem tudom milyen információt kell még megadjak (fórumozásban is új vagyok ezért előre is elnézést kérek) segítsetek és igyekezni fogok a hiányzó információt pótolni.
Köszönettel előre is. G.
alap permalinkkel is?
Visszaállítottam azzal működik!
Azt olvastam ez legyen az első amit átállítunk, nem kellett volna. Huhh egy darabig még tököltem volna vele mire rájövök, de így sokkal gyorsabb volt, nagyon szépen köszönöm a segítséged. 
A Freeweb nem engedélyezi a rewrite modul használatát.
Ez egy ismert hiányossága.
De közel sem az egyetlen…