Menüpont linkje hol van?

Sziasztok!

Freeweb-es tárhelyre telepítettem wp-t 3.2.1. verziót. Az alapértelmezett sablonom Twenty Eleven 1.2. Hiába hozok létre egy oldalt, adom hozzá menüként a menüsorban megjelenik, de ha rákattintok 404-es hibát kapok. A sablonban található sample page próba oldal sem működik. Ugyanez a problémám fennáll a másik Twenty Ten 1.2 sablonban is. Teljesen mindegy milyen bejegyzést hozok létre úgy látom semmilyen hivatkozás sem működik.

Más. Leírásokban és videokban azt látom, hogy a vizuális szerkesztőben két sor van, de nekem az alsó word-ös sor is hiányzik.

Nagyon sok jót olvastam a wp-ről és szeretnék vele foglalkozni, de már az elején nagyon elakadtam. Fogalmam sincs róla, hogy a telepítéssel van-e a baj, valami beállítással, a freewebbel vagy velem. Nem tudom milyen információt kell még megadjak (fórumozásban is új vagyok ezért előre is elnézést kérek) segítsetek és igyekezni fogok a hiányzó információt pótolni.

Köszönettel előre is. G.

alap permalinkkel is?

Visszaállítottam azzal működik! :smiley: Azt olvastam ez legyen az első amit átállítunk, nem kellett volna. Huhh egy darabig még tököltem volna vele mire rájövök, de így sokkal gyorsabb volt, nagyon szépen köszönöm a segítséged. :slight_smile:

A Freeweb nem engedélyezi a rewrite modul használatát.

Ez egy ismert hiányossága.

De közel sem az egyetlen…