Menü

Sziasztok!A piano-black nevű theme-t használom, aminek van ilyen legfölső menüje. Ez, mikor aktiváltam a sablont, még ott is volt. Aztán a Theme Options-ban beállítottam, hogy mutasson logót és kikapcsoltam a keresőt, az rss és a twitteres gombot, közben pedig behúztam top-ba egy meta widget-et. Ezek után frissítem a honlapot és a menü helyén egy függőleges, fekete csík található. Ezek után hiába próbáltam visszaállítani, nem sikerült. (Visszaállítások: az options-ban való nyomkodás, a sablon letörlése majd visszatöltése, másik sablon beállítása majd a régi visszaállítása).Ha bárkinek van valamilyen ötlete, kérem ossza meg velem!

Időközben az alkategória rendszer megszüntetésre került (?)

Azt hogy tudtam megtenni? Ha másik sablont teszek be, akkor ott látszódnak a kategóriák, akkor viszont ebben a sablonban csináltam valami durvaságot, pedig mikor ez történt, akkor nem is nyúltam bele a kódjába. Az csak nem gond, ha egyszer-kétszer ráklikkeltem a Megjelenítés>Menük-be, miközben a sablon nem támogatja az egyedi menüket…

azaz végül jó lett?

Nem lett jó, csak másik sablonnal. De én ezt szeretném. :frowning:

Nyuszika: szerintem akkor töröld le a Piano-t, és telepitsd ujra. Hátha másodszor már jobban megy a beállitása. Egy próbát megér :slight_smile:

Vagy hatszor letöröltem és újratelepítettem, mégis valamiért megmaradtak a régi beállítások. De mindegy is, megoldottam. :smiley: Letöltöttem egy hasonló felépítésű sablont és megnéztem a beállításait, és rájöttem, hogy mit nyomkodhattam el, így most már megint van menüm.Azért köszönöm szépen a segítséget! ^^

Sziasztok!Nemrég kezdtem neki a WP megismeréséhez. Tudom nem a legjobb megoldás, de artisteer programmal csináltam egy sablont. Nem is nagyon variálnék vele, mert a célnak megfelelne, de van egy olyan gondom, hogy a a fenti menüsorban a kezdő lap “Home” néven van. (ez a bejegyzésekre mutat) Ezen lehet valahol változtatni? (átnevezni kezdőlapara, vagy bármire)

Esetleg a felső menü sorrenden lehet változtatni?

Remélem jó helyre írtam, de nem találtam megfelelőbb topikot a keresésekre pedig semmit használhatót nem dobott a gép. (persze lehet, csak rosszul kérdeztem)A segítségetek előre is köszönöm.

A header.php-ban keresd meg a “Home” szót és írd át “Főoldal”-ra (Kezdőlapra, amire akarod).

A menüsorrendet szintén a header.php-ban tudod állítani. Megkeresed a

Code:

sort és használod hozzá a sort_column-t, így:

Code:

A ... helyére itt találod, hogy miket használhatsz:


http://codex.wordpress.org/Function_Reference/wp_list_pages#Parameters

'psztrnk' wrote on '2010-08-09:
A header.php-ban keresd meg a "Home" szót és írd át "Főoldal"-ra (Kezdőlapra, amire akarod).
Köszönöm a gyors választ.

Nem a header.php-ben hanem a functions.php-ben találtam meg de az ékezetes betűket nem szerette, így html kód kellett.


(érdekes, hogy eszembe sem jutott ott keresni, azt hittem valahol a vezérlőpultban valahogy úgy mint az e107-nél)


Köszönöm!

Lezárom a témát, mert kezd ömlesztetté válni… :frowning:Kérdést nem arra kell írni, amerre az orrunk éppen áll, hanem oda, ahova nagyjából tartozik, tartozna… :wink: