Menű

Leváltottam a CMS-motoromat wp-re és nagyon megtetszett. Azt szeretném kérdezni, hogy ha egy oldalat hozzáadok és az a főoldalon jelenik meg, és azt akarom, hogy az ne legyen link csak kategória, hogy majd tudjak oldalakat belerakni, hogy lehet megcsinálni ezt?

:blink: Meg tudnád fogalmazni ezt a kérdést valahogy másképp is, mert kutya legyek ha értem mit szeretnél?

Nos az oldalamon van egy vizszintes menüsor, és ott jelennek meg azok az oldalak amelyeknek az admin panelen az új oldal hozáadásánál a tulajdonságoknál a szülőt a Főoldal (nem tartozik másik oldalhoz) álítom! És azt akarom, hogy azok amelyek a menübe jelennek meg, ne legyenek oldalak csak kategóriák és ha rámegyek akkor ne lehessen rá kattintani csak a legördülő menü jelenjen meg.

Vagyis azok az oldalak amelyeknek a szülő a főoldal-ra van álitva, azok ne legyenek oldalak csak kategóriák!

Nem tudom pontosan, de valahogy így:

Megjelenés > Szerkesztő > Fejléc (header.php)

Ezt (ilyesmit keress):

Code:

Cseréld le erre:

Code:

Ha nem jó, akkor erre:

Code:

Ha a kategóriák sorrendjét (vagy kizárását) szerkeszteni szeretnéd, akkor plugint telepítsd hozzá:

http://wordpress.org/extend/plugins/extended-categories-widget/

'Narumi' wrote on '2009-12-24:

...azt akarom, hogy az ne legyen link csak kategória, hogy majd tudjak oldalakat belerakni, hogy lehet megcsinálni ezt?

Nem tudom, hogy olyat szeretnél-e, amire én gondolok, de van egy hozzászólás, ami nekem nagyon sokat segitett abban, hogy kell használni az oldalakat és kategóriákat, és hogy milyen sokféle lehetőség rejlik bennük:

LINK:

Hátha ezzel is jutsz valamerre.

Kösz, sokat segített! :slight_smile: