Menü védett részének eltüntetése belépésig

Hello

Problémám a következő van egy ügyfél és az istennek sem tudom rávenni, hogy a tagsági rendszerét az

Amemberrel menedzseljük. 175$ azt mondja drága.

Ezért most kicsit kínlodok:

Itt van egy minta blog

Két plugint használok a védelemre és a belépésre

[*]Members only

[*]simplelogin

[/list]

Minden csodálatos de a belépésig el akarom tüntetni a védett (nem használható menüket).

Buta kérdés van e erre plugin, ha nincs akkor mit kell tennem.

Helló!

Van plugin vagy legalábbis amit én használok az tudja ezt, hogy amíg nem lép be az illető addig nem is fogja látni azt amit nem szeretnél.

User Access Manager

Csinálj olyant, hogy pl. MENÜ1 MENÜ2 CSAK TAGOKNAK MENÜ

A csak tagoknak menüpont mögött egy másik wp van telepítve, ami csak a tagoknak szóló tartalmat jeleníti meg, és az ottani beléptetéshez használod a Members only-t.

'Frappáns' wrote on '2009-09-17:

Helló!

Van plugin vagy legalábbis amit én használok az tudja ezt, hogy amíg nem lép be az illető addig nem is fogja látni azt amit nem szeretnél.

User Access Manager

Hello Frappáns

A plugin perfekt :D :D :D

Grandiózus, hogy az első hozzászólásod ennyire konstruktív.

Remélem fórum függő leszel.

'Farkas wrote on '2009-09-17:

Csinálj olyant, hogy pl. MENÜ1 MENÜ2 CSAK TAGOKNAK MENÜ

A csak tagoknak menüpont mögött egy másik wp van telepítve, ami csak a tagoknak szóló tartalmat jeleníti meg, és az ottani beléptetéshez használod a Members only-t.

Szia Győző

Köszönöm a gyors választ, de a members onlyt kukáztam és helyette a User Access Manager használom.

Javasolom neked is egy kipróbálásra.

Más a wp magyarítés blogban olvastam, hogy te anno nyelvhelyességi lektorálást csináltál. A buddypress fordításom még mindig nem százas. Ha ránézel lekötelezel vele.

András

Szervusz András7777!

Én sem használom azt a bővítményt, csak egyszer így oldottam meg nagyon egyszerűen egy hasonló feladatot. :slight_smile:

A Fordítói Csapatban az a feladatom, hogy a WP-fordításnak egységes nyelvi használatot biztosítsunk (a helyesírás, elütés, értelemzavaró hibák felkutatása, korrigálása, karbantartása értelemszerűen alapfeladat).

Gyakorlatilag (a folyamatosság mellett) a WP verzió ilyen szempontból készen van, és folyamatosan figyelemmel kísérjük. Jelenleg a wpmu (és egyéb wp hivatalos felületek) vannak soron, azt követően jön a bbPress, a Budypress. Mivel a BudyPress-et fordítottad, tudod jól, hogy nem kettőperces munkáról van szó, nem elég egy rápillantás, napok, hetek munkája lesz, de meg fog történni, és a Fórumon tájékoztatást adunk az állapotról.

Tehát, most a MU lesz soron, ami majd az svn-en folyamatosan elérhetővé válik mindenkinek (ahogy alakul a meló, úgy frissül az svn-ben; van amikor csak egy sor, van amikor egész szakaszok).

'Farkas wrote on '2009-09-18:

Szervusz András7777!

Én sem használom azt a bővítményt, csak egyszer így oldottam meg nagyon egyszerűen egy hasonló feladatot. :)

A Fordítói Csapatban az a feladatom, hogy a WP-fordításnak egységes nyelvi használatot biztosítsunk (a helyesírás, elütés, értelemzavaró hibák felkutatása, korrigálása, karbantartása értelemszerűen alapfeladat).

Gyakorlatilag (a folyamatosság mellett) a WP verzió ilyen szempontból készen van, és folyamatosan figyelemmel kísérjük. Jelenleg a wpmu (és egyéb wp hivatalos felületek) vannak soron, azt követően jön a bbPress, a Budypress. Mivel a BudyPress-et fordítottad, tudod jól, hogy nem kettőperces munkáról van szó, nem elég egy rápillantás, napok, hetek munkája lesz, de meg fog történni, és a Fórumon tájékoztatást adunk az állapotról.

Tehát, most a MU lesz soron, ami majd az svn-en folyamatosan elérhetővé válik mindenkinek (ahogy alakul a meló, úgy frissül az svn-ben; van amikor csak egy sor, van amikor egész szakaszok).

Szia Győző

Ez annyira klassz plugin hogy megcsináltam a fordítását.

Itt találod: user-access-manager-hu_HU.zip

András

u.i: van egy központi tárhely ahová a fordításokat feltölthetem?

Ohh hát ez igazán jó:) Köszönöm szépen mindenki nevében a fordítást:)

'Frappáns' wrote on '2009-09-22:

Ohh hát ez igazán jó:) Köszönöm szépen mindenki nevében a fordítást:)

Szia Frappáns

Még béta de szerintem 95% jó

Használd egészséggel.

Figyi Frappáns meg lehet azt valahogy oldani hogy a "bejelentkezés" nevű menüből "Pofil" legyen bejelentkezés után.

Melyik a legszexibb login plugin amit az oldalban tudok elhelyezni és nem kell annyit Css eznem mint a simpleloginnal.

András

'András7777' wrote on '2009-09-22:

Szia Győző

Ez annyira klassz plugin hogy megcsináltam a fordítását.

Itt találod: user-access-manager-hu_HU.zip

András

u.i: van egy központi tárhely ahová a fordításokat feltölthetem?

Szia András7777!

magyarításra sajna már nem elérhető azon a blogon:S feltudnád tölteni valahova? ha szépen megkérlek?

'Roten' wrote on '2011-02-07:

Szia András7777!

magyarításra sajna már nem elérhető azon a blogon:S feltudnád tölteni valahova? ha szépen megkérlek?

Ha ránézel a plugin fentebb megadott oldalára, ott van az elérhető nyelvek között a magyar is:

"Included languages

â– English

â– German

â– Czech, based on 1.1.1.2. Thanks to Jan

â– French, based on 0.8.0.2. Thanks to macbidule

â– Hungary, based on 1.0.2. Thanks to Zina

â– Danish, based on 1.1.1.2. Thanks to GeorgWP

â– Spanish, based on 1.1.2. Thanks to Juan Rodriguez"