Menü szerkesztés, testreszabás és menüpontok

Sziasztok, SEgítséget szeretnék kérni Wordpress weboldalszerkesztéssel kapcsolatban, ha itt a csoportban tud esetleg valaki megoldást erre, illetve megoldotta már ezt.

A főmenüm 6 menüpontját szeretném automatikusan nem kibontottá beállítani. Jelenleg sajnos mobil nézetben a fő és almenük is kibontva jelennek meg, illetve,

A főmenük linkjét szeretném eltávolítani. Tehát ha a főmenü menüpontjaira kattintok, az ne nyisson meg további oldalt, csak rámutatással, vagy kattintással bontsa ki az almenüpontokat.

Nagyon régen készítettem weboldalakat amikor még nem voltak ilyen tartalom szerkesztők, ennek már 10 éve, igy az emlékeim is halványak, azzal kapcsolatban hogy mit mire kell módosítani, átírni. Láttam, azt is, illetve a oldalsáv eltávolításához használtam is, hogy css kódot lehet beilleszteni bizonyos megoldások érdekében.

Egy angol videón, ahol szerkesztik a menüket, pedig láttam, hogy a ››megjelenés ››menük menüpont alatt az oldal elemek jobb végén kattintható kis fekete lefele mutató nyílra kattintást követően ezek az opciók amiket keresek be vannak épülve.

NEm tudja valaki hogy melyik bővítmény lehet ez? Mellékeltem három képet, első az az én jelenlegi oldalam, másik kettő pedig a videoban látott.

válaszaitokat köszönöm.

Az érdekelne, hogy ha van erre modul / bővítmény, Ti mit ajánlanátok?

Van még egy harmadik akadály / fal is amibe ütköztem, de ennek a megoldása nélkül még el tudom fogadni az oldal működését, úgy ah. van.

A főmenü háttere ha áttetszőre van állítva, akkor mobilos nézetben a legördülő menü szintén áttetsző. Ez teljesen össze folyik magával az oldallal.

Ha valaki látni is szeretné, és szabad linket beilleszteni: https://www.worldendtattoo.com

Szia!

  1. Mit takar pontosan a kibontottá beállítani?
  2. Ha jól értelmezem azt szeretnéd, hogy ha fent a menüben rákattint egy menüpontra az ne nyisson meg új oldalt, csak nyíljon ki és láthatóvá válljanak a benne lévő almenük? Mert akkor a felsőt egyéni hivatkozásként kell berakni, és alá az oldalakat alárendelni.
  3. Ha áttetsző menüt szeretnél, ajánlom ezt a videót. https://www.youtube.com/watch?v=VUw5YbeGE9Y

Remélem tudtam segíteni.
Üdv: Fanni

1 kedvelés

Szia, köszönöm valaszod. Sikerült idöközben megoldani. Telepitenem kellett a wp mega menü bövitmenyt, amivel eöert a celom.
Jelenleg:
https/:www.worldendtattoo.com

Mobilon es asztali nezetben is jol müködik, mar csak tartalom feltöltes, a sablonok atszerkesztese es a mobilos nezet igazitasa hianyzik.