menü megjelenési probléma

[font=arial,helvetica,sans-serif:24db78z9]Sziasztok,[/font:24db78z9][font=arial,helvetica,sans-serif:24db78z9]Sajnos nem találtam megoldást az alábbi problémára, ezért kérem a köz segítségét.[/font:24db78z9][font=arial,helvetica,sans-serif:24db78z9]Adott egy WP oldal, twenty-eleven téma, egy child theme-t hoztam létre, de a lényegi tartalma csak ennyi:[/font:24db78z9]

[font=arial,helvetica,sans-serif:24db78z9]#main,[/font:24db78z9]

[font=arial,helvetica,sans-serif:24db78z9].singular.page .hentry {padding:0;}[/font:24db78z9][font=arial,helvetica,sans-serif:24db78z9]A probléma az, hogy ha eltávolítom a header text. -et, akkor a menük 2 sorban jelenik meg a menü, hiába lenne neki hely bőven.[/font:24db78z9][attachment=1041:rossz.png]

[font=arial,helvetica,sans-serif:24db78z9]Ha láthatóvá teszem a header text. -et, akkor ismét egy sorba rendeződik:[/font:24db78z9][attachment=1061:jo.png]Ha az eredeti témát aktiválom, minden az elvárások szerint működik. Ha van valakinek megoldása/ ötlete örömmel veszem.Köszönöm

Nekem más a bajom a menüvel, de szintén twenty eleven sablon, remélem, jó helyre írok. A header image-et lekicsinyítettem, és betennék egy feliratkozó formot mellé, de bekebelezte a menümet :(. Itt lehet megtekinteni: http://carlagalli.solteszszilvi.huNem widgettel csináltam a formot, mert az nem sikerült sehogysem, hanem simán betettem a header.php-ba a kódot, és van hozzá a css-ben némi igazítás. Nem tudom, hogy rossz helyre írtam a kódot, vagy a css-t rontottam el, vagy miafene van. A menünek csak úgy simán a kép+form alatt kéne lennie vízszintesen - mielőtt betettem a formot még úgy volt… Köszönöm, ha tudtok segíteni (lehetőleg részletesen, kopipésztelő vagyok, nem értek a programozáshoz).Köszönöm előre is!

Nem érhető el az oldalad, ugyanúgy nem, mint a másik fórumtémánál…

Igen, most néztem én is. Korábban annyi volt a megfejtés, hogy a sablont kikapcsoltam, majd vissza, és úgy végre mások is látták, most viszont nálam is elszállt. ráadásul úgy, hoyg órákig jó volt, senki hozzá se nyúlt, és egyszercsak pffff…Amúgy odáig jutottunk, hogy már működik a form és a menü külön, csak most ie8 alatt nem jelenik a menü. (betett a kollegina egy div lezárást, hogy szétváljanak, de ez valahogy kipöcköli a menüt).

Na, most megy, kimaszekoltam a signup formot.

Sziasztok!Nekem olyan gondom támadt, hogy valamiért nem jelenik meg a menü választási lehetőségek között a wp e-commerce bővítmény részei. Gondolok itt a termékekre, termékkategóriákra, variációkra, stb…

Hol lehet ennek a hibának a helye? Hol érdemes utána nézni?

Azért gondolom, hogy hiba, mert egy korábbi telepítésemnél, ugyanezekkel a paraméterekkel simán ott volt a Menük opció alatt. Most ott csak a következők találhatók:

Quote:
Sablon helyek (a sablon egy menüt támogat + egy almenüt)


Saját linkek


Oldal (Legfrissebb, Összes, Keresés)


Kategóriák
És ugye az ezekből áthúzott adatokból áll össze az egyedi menü. A baj csak az, hogy most valamiért a wp e-commerce bővítmény fentebb felsorolt részei valamiért most nem láthatók. Így áthuzni sem tudom őket a menübe.


Van valakinek ötlete, tapasztalata? Merre lehet a gubanc?

Üdv:


z

Szép napot mindenkinek!Megoldódott!Közben kis segítséggel, meg a saját lében főléssel rájöttem, hogy mégsem hiba. Sokkal inkább csak beállítás kérdése, mert a jobb felső sarokban, ha ráklikkelek a “Képernyő beállításai” gombra, akkor egy legördülő menüben ki lehet pipálni az általam is hiányolt részeket.

Egy kis kép róla, hátha más is beleesik a hibámba:http://jalbum.net/a/1167333/Lassan csak megismerem a wordpress -t :slight_smile:

További szép napot:

z