Tisztelt Tagok:)
Tudja esetleg valaki, hogy hogyan igazítható középre a főmenü? Mert sajnos nálam balra igazodik. És az volna a jó ha mindig középre igazodna. Ráadásnak az sem ártana, ha lenne egy állandó szélessége(attól függetlenül, hogy hány oldal szerepel rajta).
Valószínüleg css-el meg lehet oldani. Meg kell keresned a menüt tartalmazó div azonosítóját és ezeket beleírni:
margin-left:auto;
margin-right:auto;
width:400px; /*a szélesség pixelben*/
Ebbe persze bezavarhatnak örökölt tulajdonságok, a szülő div dolgai, de alapvetően így lehet css-ben egy div-et középre pozícionálni. Ennél konkrétabb segítséghez látni kell az oldalt.
Ha netán absolute pozícióban lenne, akkor az én legjobb tudomásom szerint az egyetlen pusztán css-es megoldás ez:
left: 50%;
margin-left: -50px; /*itt a pixelek száma a div teljes szélességének a fele*/
Nekem nem nagyon sikerült a leírtak alapján előrébb jutni. De valószínűleg én vagyok alul művelt.
A képlet a következő:
/* Pages Navigation [.nav] */
.nav { font-family: Palatino, “Palatino Linotype”, “DejaVu Serif”, serif; float: left; width: 100%; color: #111; }
.nav, .nav * { float: left; list-style: none; margin-left: 0px; }
.nav li { padding: 0; position: relative; background: #333; height: 24px; }
.nav ul li { width: 100%; }
(Szerintem itt kellene átírni valamit, vagy ha kell akkor bemásolom az egész stílus lapot.)
Választ előre is köszönöm.
Amit te ide bemásoltál az a lapozás megjelenítésének formázásáért felel. Ez oda is van írva elég világosan. Neked a menü kéne.
Amúgy hiába másolod be az egész stíluslapot (ami amúgy sem szerencsés ötlet), mert attól én még továbbra sem látom az oldalad szerkezeti felépítését.
Tehát a lényeg, hogy örülnénk egy linknek!
Tehát a lényeg, hogy örülnénk egy linknek!
Akkor várni kell 22.-ig mert jelenleg local-ról fut :(