Menü kezelés - 000webhost.com

SziasztokLenne egy olyan kérdésem, hogy egy wordpresses oldalon a menü hány elemet tartalmazhat? Mert most van jó néhány elem benne (kb 120 db) és ha újat akarok hozzáadni, akkor mindig ilyen hibaüzenetet kapok, és nem adja hozzá az elemet.Fatal error: Maximum execution time of 10 seconds exceeded in /home/a5006350/public_html/wp-includes/cache.php on line 91

A hibának valójában nem sok köze van a menü kezeléshez.A .htaccess fájlodba tedd be ezt a sort, amivel megemeled a futási idő korlátozást:

Code:php_value max_execution_time 60

Valószínűleg én vagyok a vak, de sehol sem találom a htaccess nevű fájlt (pedig rá is kerestem)

Közben kiderült, hogy a tárhelyen nincs ilyen fájl, most akkor hogyan adjak hozzá a menühöz elemet?

.htaccess

De ha nincs ilyen akkor hogyan hozzam létre?

notepad > save as > .htaccess NEM pedig htaccess.txt!

Köszi. Csak azt az egy sor írjam bele? Hova kell felrakni? A wp-content mappába?

Robertooo: Lehet, hogy még nem találkoztál ezzel a .htaccess dologgal.

A szerveren a gyökérkönyvtárban van, ilyen furi fájl, mert ennyi az egész .htaccess. Vagyis nem a megszokott név.kiterjesztés.

Lehet, hogy most is ott van, csak nem látod, mert pl. rejtett fájl, úgyhogy első körben az ftp programodban keress valami nézet menüt és próbáld meg beállítani, hogy látsszanak a rejtett fájlok.

De ha ezt a lépést át is ugrod, akkor nyiss egy szövegszerkesztőt (nem Word-öt!, hanem Notepad++, EditPlus, PsPad Editor vagy hasonló, végső esetben a Windows Jegyzettömbjét).Ez már benne szokott lenni egy fődomain alatt futó WP-s .htaccessben az URL átírásokhoz:


BEGIN WordPress


RewriteEngine On


RewriteBase /


RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f


RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d


RewriteRule . /index.php [L]
# END WordPress

Ehhez kéne még hozzáírnod azt a sort, amit DjZoNe mondott és elmentened .htaccessként. Aztán feltölteni a gyökérkönyvtárba.

Nem feltétlenül létezik ez a fájl, amennyiben:
    [*]Nem használsz kereső és ember barát permalink sturktúrát

    [*]A szolgáltatódnál nincs mod_rewrite

    [*]A szolgáltatód nem engedélyezi a htaccess használatát

    [/list]

Köszönöm a segítséget megpróbálom így ahogy írtátok. De lehet tényleg nem engedélyezi a szolgáltató a használtatát.Csak közben nem tudok más módot arra, hogy bővítsem a menü tartalmát.

Nem.

Menü kezelésre csak ez az egyetlen mód létezik, hogy fogd és vidd módszerrel behúzzuk hogy mit hova akarunk? Vagy létezik valami más mód? Mert így sírni fogok, hogy létrehoztunk egy új oldalt ami csak részben működik.


'Robertooo' wrote on '2010-08-19:
Menü kezelésre csak ez az egyetlen mód létezik, hogy fogd és vidd módszerrel behúzzuk hogy mit hova akarunk? Vagy létezik valami más mód? Mert így sírni fogok, hogy létrehoztunk egy új oldalt ami csak részben működik.
Quote:

Lenne egy olyan kérdésem, hogy egy wordpresses oldalon a menü hány elemet tartalmazhat? Mert most van jó néhány elem benne (kb 120 db)
Robertooo: mit értesz te végül is menü alatt?? Mi az a 120 elem??? :unsure:

SziaInkább nézd meg: http://f1adatbazis.herobo.comA GP2-höz még hozzá szeretnék adni éveket (2005-2009), most csak a 2010 van fent, de ha hozzáadom és le akarom menteni, akkor nem menti el, hanem kb 10-20 mp után megáll és nem csinál semmit vagy kiírja a fent említett hibaüzenetet.

Nem tudna ezen a szolgáltatód segiteni???

Basszus, ne itt sírj, mert ettől nem lesz jobb.

A szolgáltatóddal vedd fel a kapcsolatot, hogy ezt a 10mp-es futás idő limitet emeljék meg, pont.Egy, utolsó dolog jutott eszembe azzal még megpróbálkozhatsz, hogy az index.php legelejére, a <?php kezdősor után beírod, hogy

Code:

set_time_limit(0);
Ez nem biztos, hogy működni fog, és a szolgáltatók szokták tiltani ennek a függvénynek a használatát, de egy próbát megér.

SziaNem sírok, de most én mit csináljak vele nem én hozom a feltételeket. De azért megpróbálom felvenni velük a kapcsolatot. Most én honnan tudtam volna előre hogy x db elem után nem fog működni?

Kipróbáltál egyáltalán bármit, amit ajánlottunk?

Mindet kipróbáltam de nem segített.