Sziasztok.
az oldalamon sok képet tárolok és megjelenítését linkelve csináltam.tehát feltöltöttem a képeket,nyitottam egy “új oldalt”,az “új oldalra” bemásoltam a galéria id számát és ezt az “új oldalt” belinkeltem a képek menüpontba.na most nekem az a problémám ,ha azt a galéria oldalt “KÖZZÉ TESZEM” akkor a címe megjelenik a menü pontokban ,még akkor is ,ha nem adok meg szülő oldalt,ha csak vázlatként mentem ,akkor ezt az oldalt nem látja senki csak én mint adminisztrátor.hogy tudom megcsinálni ,hogy az “új oldal” közzé tett legyen,de ne látszódjon a menüben?
Nézd meg a codex.wordpress.org-on a template tagok között hogyan kell használni az exclude stringet. Itten:http://codex.wordpress.org/Template_Tags/wp_list_pages
'arpi' wrote on '2009-11-12:
hogy tudom megcsinálni ,hogy az "új oldal" közzé tett legyen,de ne látszódjon a menüben?
Azt hiszem, nem pontosan értem a kérdést..

A sablonod header.php fájljában találsz egy ilyet vagy hasonlót:
Code:
Ezt kell nekünk lecserélni, hogy szűrjük az oldalakat, például így:
Code:
Ezzel a kóddal a 17-es és a 38-as ID-jű oldalak nem fognak megjelenni a menüben. Az összes többi igen. Értelemszerűen behelyettesíted az ID-ket és használod a kódot.
arpi.
Az ID-et pedig megtudhatod, hogy ha a cikket megnyitod szerkesztésre, majd megnézed az URL címben milyen ID található ott.
köszi mindenkinek.végül is úgy oldottam meg, hogy a widgeteknél az oldalaknál kizártam annak a bizonyos oldalnak a postját.így úgy jött össze ahogy én akartam:)
köszi még egyszer a segítséget!!!
üdv:Ãrpi