mentésből visszaállítás, Help Me Topic

Hello Mindenki!A minap lementettem az egész oldalt a gépre, (adatbázist nem mentettem ki). Ilyen biztonsági másolatot csináltam a témákból és pluginokból, de az egészet lementettem. Az extra.hu b*szakodott, ezért csinálgattam dolgokat, de amikor javítani akartam vmit, az egészet felülírtam, egy olyan fájlal, aminek semmi köze nincs a wordpresshez - tehát lényeg: törlődött az oldalam a tárhelyről.A kérdésem: van-e lehetőség az egész oldal lementéséből visszaállítani az adatbázist? (a postokat)PLS HELP! 2 és fél év komoly munkája vész el :frowning:

Ha adatbázis mentés, vagy WordPress export nincs, akkor bebuktad. a fájlokban semmi tartalom nem tárolódik el.

Kedves Phate!Nem tudom, hogy az Extra mikor, és mennyire gyakran készít, vagy készít-e egyáltalán adatbázis-mentést a szervereiről, de akár igen, akár nem - szerintem - egy kérdést megérdemel a dolog!Kérdezd meg tőlük, és netán, ha még egy hónappal előbbi adatbázis-mentésük lenne, azzal is többre mész, mint a semmivel.Aztán annyit majd szólj vissza, légyszíves: mentenek-e? :slight_smile:

De ha csak ftp-n irtad felul, az nem erinti az adatbazist. Vagy mivel irtad felul es hol? Nezd meg a phpmyadmint az extran, onnan exportalhatod az egesz sql-t, ha van meg hozzaferesed.


Farkas Győző wrote:

Kedves Phate! (..)
Írtam az extrának, 19-én 15 órakor, hogy jó lehet-e visszaállítani.


Visszaállították, a 19. 21 órakor történt adatbázist ma. :cool:


(sz*rnak a pofon, amikor nekem a 18. adatbázismentés kellett volna)

Van mentés -> vissza is állítják, -> csak nem azt amit kéne..


Most megkérdeztem, h van-e lehetőség korábbi visszaállításra, válaszukat várom.

Nektek is köszönöm a segítséget! ;)