Sziasztok!
Az oldalamon, miután a szerkesztőben megszerkesztettem a tartalmat, visual composerben, és elmentem, a mentés után a szerkesztő felületen is és az előnézetben is egyaránt nem jelenik meg a tartalom alja.
Mintha lenne egy korlát, hogy hány “soros” lehet az oldal, és annál többet nem enged megjeleníteni. Viszont, ahogy újra telepítettem a témát és még semmilyen egyéb aloldal nem volt létrehozva, és csak egyetlen oldalt csináltam, ott nem jelentkezett a probléma, tehát “korlátlanul” tudtam lefele építeni az oldal tartalmát (megjegyzem nem teszteltem, hogy meddig lehet).
Viszont ahogy létrehoztam a többi aloldalt is és módosítottam a legelsőn, majd mentettem, utána megint levágta az oldal alját egy bizonyos “sor” után.
Mi lehet a probléma???
Olyan érzésem van, mintha lenne valamilyen karakter korlát, vagy ilyesmi, ami után nem enged a wordpress több tartalmat megjeleníteni. Esetleg tárhely beállítás, vagy wordpress-en belül valami?
Bárki segítség?
Ha valami nem tiszta szívesen írok még, óriási lenne a segítség, előre is nagyon köszönöm!
A wp-n belül biztosan nincs korlát. Tárhelyről sem hallottam még, ahol ilyesmi probléma merült volna fel. De nézz utána, hogy milyen php verziót igényel a vc és milyen van a tárhelyeden.
VC nélkül működik a több oldal létrehozás? Akár egyéb bekapcsolt bővítménnyel ütközés is lehet.
Ha a vc-t külön vetted (nem sablonnal kaptad), ütközhet a sablonnal is.
Ha sablonnal kaptad, nézd meg, hogy nem outdated verzió van-e benne.