Melyik vidómegosztót lehet beágyazni WordPress-be?

Sziasztok!A Vimeo.com-ra feltöltöttem egy videót, amit beakartam ágyazni egy oldalba, hogy a honlapról lehessen nézni. De nem jött össze, nem jelenítette meg - YouTube minden gond nélkül. Azért nem a YouTube-ra teszem fel, mert hosszabb, mint 15 perc és így kilőve. Milyen másik videómegosztó “kompatibilis” a WordPress-sel? IndaVideo jó mondjuk?Előre is köszi! :slight_smile:

Darabold fel, töltsd fel a Youtube-ra és ott csinálj belőle lejátszási listát. Egy megoldásnak megteszi, amig más okosabb nem jön :slight_smile:


'varnyu' wrote on '2010-09-10:
Darabold fel, töltsd fel a Youtube-ra és ott csinálj belőle lejátszási listát. Egy megoldásnak megteszi, amig más okosabb nem jön :)
Ötletnek jó, köszi! :) Milyen videóvágó-szerkesztő progit javasolsz? XP-ben volt egy Movie Maker, de ezt nem találom, mert már Win7 van fent a gépemen.

Virtualdub?


'psztrnk' wrote on '2010-09-10:
Virtualdub?
Letöltöm és megnézem, köszi! :)

'pepe' wrote on '2010-09-10:
Letöltöm és megnézem, köszi! :)
Hogyan tudom levágni, ami nem kell? Nem igazán jó az angol tudásom... :)

'pepe' wrote on '2010-09-12:
Hogyan tudom levágni, ami nem kell? Nem igazán jó az angol tudásom... :)

Virtualdub-ban odatekered, ahol kezdődne, aztán nyomsz egy Home-ot, utána a végére és nyomsz egy End-et. Így ki van jelölve az, amire szükséged van a videóból. Utána be kell állítanod a kompresszitót, különben valami irdatlan méretű file-t kapsz (Video/Compression), aztán Save as AVI...

'pepe' wrote on '2010-09-09:
Sziasztok!

A Vimeo.com-ra feltöltöttem egy videót, amit beakartam ágyazni egy oldalba, hogy a honlapról lehessen nézni. De nem jött össze, nem jelenítette meg - YouTube minden gond nélkül. Azért nem a YouTube-ra teszem fel, mert hosszabb, mint 15 perc és így kilőve. Milyen másik videómegosztó "kompatibilis" a WordPress-sel? IndaVideo jó mondjuk?

Előre is köszi! :)

Én használok Vimeo-ról is, Indavideo-ról is videókat, mert inkább onnan host-olom be őket. Előbbire rakom pont a nagyobb, full HD-s cuccokat, amelyek esetleg hosszabbak 10 percnél. És mellesleg nem olyan aggályosak, mint a Youtube, szerzői jogok háttérzene miatt, stb...


Működnie kell annak simán.

Próbáljátok meg pluginnel: TGN embed everything. A neve nem hazudik, valóban mindent beágyaz. Bármely videómegosztóval tudod használni, az oldalukon találsz segítséget is: http://www.thewpwiki.com/extensions/tgn-embed-everything

Bár ott csak youtube-ot és vireoreadr-t írnak, másokkal is működik (legalábbis nálam). PDF-et is be tudsz ágyazni simán, meg egy csomó mindent, nézz utána a shortkódjainak!

De azt viszont nem értem, hogy egy videó beillesztésére minek is bővítmény, amikor mindegyik videónak van egy embed kódja, amit ha bemásoltok akkor ott a videó.

Én ezt használom, szinte az összes megosztó oldalt ismeri.

Wordpress Video PluginÜdv