Melyik Sablont válasszam?

Adott a kérdés, Melyik sablont válasszam?

Az igényeim:

[*]Könnyen kezelhető, átalakítható, magyarosítható

[*]Világos színvilág

[*]Jobb és bal oldalt Widgetek

[*]Felső menü

[/list]

ismertek ilyen sablont vagy tudtok ajánlani?

www.napijo.com

Most ez van, ennél hogy lehet kicserélni, törölni a meglévő widgeteket? mert a "widgeteknél" nincsenek..,

A felső menüt hogy lehet szerkeszteni hozzáadni stb..

És az alap angol dolgokat melyik fájlbn találom? pl Read more,Author, search No Comments, ezeket kicserélném, és alul 2009-et 2010-re

és legvégén a fejlécet azt a Zöld képet hogyan lehet kicserélni az általam készített képre?

Remélem tudtok linkelni jo sablonokat vagy segíteni az alap dolgokban. előre is köszönöm.

Google . Ezerféle sablon van , de neked kell megkeresned az igényeidhez passzolót . :wink:

Nálam, ha megnyitok egy widgetet a sidebarban, 3 opció van, sorrendben “töröl, bezár, mentés”. Neked nincs ilyen??? :o

Amik nála vannak azok a “default” widgetek, amiket a sidebar.phpból hív meg a rendszer abban az esetben, ha nincs widget behúzva…ergo vagy húzzbe widgetet és azok el fognak tűnni, vagy matass sidebar.php-ban,de előtte olvasgass codexet…

Most ez van, ennél hogy lehet kicserélni, törölni a meglévő widgeteket? mert a “widgeteknél” nincsenek…,

Ha alapból nincs, akkor manuálisan itt: Admin > Megjelenés > Szerkesztő > Oldalsáv (sidebar.php)

A felső menüt hogy lehet szerkeszteni hozzáadni stb…

Szerintem próbáld ki: Adj hozzá egy új oldalt - tedd egy kategóriába, azután nézzük meg, mi jelenik meg.

És az alap angol dolgokat melyik fájlbn találom? pl Read more,Author, search No Comments, ezeket kicserélném, és alul 2009-et 2010-re

Admin > Megjelenés > Szerkesztő >több fájlt is át kell érte nyálaznod.

és legvégén a fejlécet azt a Zöld képet hogyan lehet kicserélni az általam készített képre?

kicseréled pl. itt: http://napijo.com/wp-content/themes/CleanGreen_1.0/images/Header.jpg

Egyébként itt kb 1200 sablon közül válogathatsz egész jól paraméterezhetően:

http://wordpress.org/extend/themes/tag-filter/

A külső forrásból származó sablonokra (a fizetősökön kívül) azért vigyázzunk, mert ki tudja mi lapul a titkosított footerekben, amikkel azok elég gyakran elvannak látva.

OFF

Az mitől van hogy a honlapom 1 picit darabosan frissül, ha menük között kattintgatok?

Tehát olyan mintha újra rajzolná az oldalt.

Quote:

kicseréled pl. itt: http://napijo.com/wp...ages/Header.jpg

Megcsináltam, de sehogyse akar megváltozni.. :S a kép ugyanolyan felbontású, vlm ötlet?

pl. gyorsítótár ürítése :slight_smile:

Egyetértek Rozival. Én már sokszor megszoptam az elején, hogy feltöltöttem au uj képet, és a régi látszott. Felmentem ftp-vel, persze, hogy az uj kép volt ott. Én meg a hajamat téptem és nem értettem. Aztán rájöttem, hogy a böngésző a cache-ből dolgozott …

nos igen. “párszor” említettem már…: F5 sűrű nyomkorászása helyett CTRL-F5 :slight_smile: