Melyik a legjobb css grid? Melyiket érdemes használni?

Egy kis közvéleménykutatással összekötött kíváncsiskodásos véleménykérdezősdis, szerintem :smiley:

Érdekelne, hogy ki milyen grid rendszerre esküszik, mennyire hasznos a gyakorlati alkalmazása.

Szerintetek?

Én igazából nem használom magát a htm-t amit adnak. Szeretem én megírni a dolgokat, jobban átlátom. Valamikor még a sort is be tudom lőni, hogy mondjuk ez a 500-600-ig van pl. Viszont a 960gs-nek használom a PS action-jét, mert megkönnyítni a munkát amikor csak kattintok és elém vágja a 960-as alapot segédvonalakkal.

Túlnyomó részt a 960 gs-t szoktam használni. Közbe, közbe a blueprintel is ismerkedem. :slight_smile:

Köszi, hogy megtisztelted szerény topicomat az első hozzászólásoddal :smiley:

Jelenleg én is 960gs-t rakok a projektjeimbe, de ismerkedem az 1140gs-sel és a Variable GS-sel(a 960gs rugalmas verziója), mert igény van a rugalmas megjelenésre nagy képernyőn is.

Én személy szerint a 978.gs-t kedvelem a legjobban. Nincs benne túl sok felesleges csincsa, van mindenféle felbontáshoz, külön mobil eszközökhöz optimalizált grid.

A demó-ban szépen be is mutatják a dinamikus felbontáskövetést és van nekik is mindehez PS templétjük is.

Mondjuk én eléggé le szoktam csupaszítani, ha véletlenül ilyesmit használok, de nekem az a tapasztalatom, hogy ezeket többnyire csak bizonyos típusú oldalaknál lehet hatékonyan használni. Ahol nagyon sok a különböző méretű hasáb a layout-ban, ott már nekem inkább zavaró tényező.