Mellyek a legjobb és legfontossabb pluginok?

Sziasztok.

Most építem a weboldalam és a pluginok tömkelegében kicsit elvesztem.

Kérlek, hogy segítsetek nekem.

Szeretnék egy jó editor plugint, ami több lehetőséget ad a bejegyzések írásánál.

Próbáltam a Tinymc advancét meg a super editort, de nem sok változás fogadott telepítés után, pedig szeretnék betütipusokat, betüméreteket, színt meg egyebeket is az editorba.

Melyik bővítményt használjam vagy én rontok el valamit?Egy jó webshop plugint is szeretnék, amit könnyű beállítgatni és nem csak dolláros fizetési mód van benne, illetve azt én határozhatnám meg.Előre is köszönöm a segítséget!

Próbáltad ezt: http://wordpress.org/plugins/ultimate-tinymce/ ?

Webshop motorból a Woocommerce-t ajánlom, de azért nem árt némi alap ismeret a wp-ről hozzá, avagy angol tudás.

A woocommerce jó. Bár ha TÉNYLEG gyors webshop kell kombinálva egy többnyelvűséggel, akkor wordpress kilőve! (Alkalmatlan erre a WP. Nem webáruház motor!)A másik ismertebb “free” webáruház motor a wp-e-commerce, ilyenje csak annak legyen, aki ért a php+html+css+wordpress+jquery-hez, vagy VAN aki megcsinálja + faragja a frissítések alkalmával, mert ezzel utólag is lesz munka!(Van még pár hasonló shop plugin, én a fentiekkel sokat dolgoztam (néha szívtam), róluk gyakorlati tapasztalataim vannak.)

Sziasztok!Egy festő barátnak szeretnék örömet okozni, megjelentetni a neten festményeiből egy virtuális könyvet. Találtam erre egy WordPress ingyenesen felhasználható plugint, melyet valahogy szeretnék egy szintén WordPress blog felületébe beágyazni.

>>> http://pageflipgallery.com/

Szerintetek van-e erre bármi esély, vagy máshogyan kell megoldanom ezt a kérdést?

Elnézést, hogy ide jegyeztem le mindezt, gondoltam, NETi nem fog megbántódni, köszi előre is!