sziasztok,van egy kis problémám és akárhogy lelkes vagyok ésülök elöte nem jövök rá szóval segitséget kel kérnem :)(sajnos)
szóval egy receptes oldalt csinálok éppen sablont használok,pluginokat belötem kezdtem formálni és az oldalak igy néznek ki h főoldal ahol ugyebár általános hirek stb van ,receptek és forum elérhetöség…minden müküdik vagyis majdnem minden kivéve egy!
A probláma az h a receptek menüben vanak kisebb képek szépen megcsinálva alá linkelve hogy ha az adot tipusra katintuk melyik oldalra vigyen és ez jó is volt de észre vetem h ha kivagyok jelentkezve az admin részből akkor rákatintok egy képre pl vegetráiánus kaja és a hozzá rendelt oldalt nem irja ki csak egy hibát!hogy miért van azt is tudom,csináltam több oldalt gondolván na ezt hozzá linkelem de akárhányat nyitotam mindig megjelenta főmenüben amit nem szeretnék igy kiválasztotam azt h VÃZLAT és igy eltünt és gondoltam milyen okosat csinálok és tévedtem!!
kérdezem én hogyan oldhatnám meg h ne jelenjen meg a füoldalban az al-oldal és tudjam normálisan szerkeszteni h elérhető legyen!
Mert ugy tervezem h adot témára katintva blogszerüen belesznek rakva z ételek,szóval ha van mód máshogy megcsinálni azis érdekel,csak szeertnék már haladni
Bocs ha kőrbe irtam de igy láthatjátok át a gondomat
Segitségeket előre köszönöm!
Szia
A linket elküldöd talán úgy könnyebb lesz.
Szörnyen vizuális vagyok :rolleyes:
Megfejtettem
Figyi azok az oldalak és bejegyzések amiket nem tettél közzé azok a látogatóknak nem láthatók.
Ez ilyen egyszerű.
A vegetáriánus kép erre a linkre mutat
http://konnyureceptek.info/?page_id=69 és ha beírom a böngészőbe akkor Page not found jön ki.
És ez így is van rendjén.
András
u.i: a közvetlen linkeket állítsd be, ha terveid vannak a googleval
basszuskulcs, ha főzni is úgy főzöl, ahogyan írsz, akkor nem szeretnék a vacsoravendéged lenni. :blink:
basszuskulcs, ha főzni is úgy főzöl, ahogyan írsz, akkor nem szeretnék a vacsoravendéged lenni. :blink:
ok akkor ma nálad lesz a vacsi :)
csak teszteltük a dolgokat,szóval lécci az oldalal fogalkozunk ne a kezdedlegs tartalommal
Am köszönöma segitséget!De az elején énis tudtam de ha közé teszem megjelenik fent a menüben ahol főoldal van stb stb h tudnám megoldnai h ez ne jöjön össze?
csak teszteltük a dolgokat,szóval lécci az oldalal fogalkozunk ne a kezdedlegs tartalommal :)
Am köszönöma segitséget!De az elején énis tudtam de ha közé teszem megjelenik fent a menüben ahol főoldal van stb stb :) h tudnám megoldnai h ez ne jöjön össze?
A menü beállításán kell módosítanod, hogy csak bizonyos oldalakat mutasson. Itt találsz hozzá segítséget Wordpress Codex
Szerintem erre lesz szükséged, de javítsatok ki ha nem:
<?php wp_list_pages('include=5,9,23&title_li=
' . __('Poetry') . '
' ); ?>Igen, de a h2-es rész az nem kell a kódba, mert ugye menüről beszélünk. A másik megoldás az exclude, akkor meg azokat az id-ket kell odairni amelyet nem akarsz megjeleníteni.