Sziasztok,
Több oldalon is láttam már, hogy ha valaki hozzá szeretne szólni egy hozzászóláshoz, akkor a “Válasz” linkre kattintva, az alatt a hozzászólás alatt jelenik meg az űrlap!
Ez alapból így van, vagy ehhez kell valami plugin?
Köszönöm!
Alapszolgáltatás a bejegyzésekhez (bekapcsolt állapotú), oldalakhoz (kikapcsolt állapotú).
A bejegyzés, vagy másképpen a blogbejegyzés, hírfolyam, hírek, stb. az, ami az egész rendszer alapszolgáltatása. Elképzelhető, hogy a használt sablon (theme) beállításainál a be kell állítani, hogy lehessen hozzászólni, bár ez elég ritka. Inkább a fordítottja fordul elő; a központi beállításoknál kikapcsolható, hogy ne legyen hozzászólási lehetőség.
A statikus oldalak esetén (ahol a tartalom nem változik dinamikusan) alapból kikapcsolt állapotú a hozzászólás lehetősége. A jobb felső sarokban lévő “Mit mutassunk?” fülre kattintva lehet módosítani.
Köszönöm a választ, de szerintem nem egyről beszélünk
Van ürlapom, meg hozzászólások is! Viszont én azt szeretném, ha egy hozzászólásra válaszolnak, akkor az ürlap az alatt a hozzászólás alatt jelenjen meg, és ne az összes hsz alatt!
Itt egy példa:
http://www.cssigniter.com/vip/untoldstories/skateboard-occupy/
Ilyen szempontból a cím is helytelenül lett újrafogalmazva, mert nem a tartalom alatti ürlapra van szükségem, hanem a megválaszolni kívánt hozzászólás alatti ürlapra!
<br />
function xtreme_enqueue_comments_reply() {<br />
if( get_option( 'thread_comments' ) ) {<br />
wp_enqueue_script( 'comment-reply' );<br />
}<br />
}<br />
add_action( 'comment_form_before', 'xtreme_enqueue_comments_reply' );<br />
```<br />
Elvileg ő lenne az! A functions.php-ba kell beilleszteni... Ha esetleg régebbi sablont használ...<br />
Köszi a segítséget! :P