Megoldva ! NextGEN Gallery (3.34 verzió) automatikus frissítés után hibaüzenet

Sziasztok!
Minap volt egy automatikus NextGEN Gallery frissítés és utána behalt a weboldalam. (www.normafamuhely.hu) Nem lehetett elérni az oldalt csak volt egy hibaüzenet kép és nagy üresség. Aztán jött egy automatikus email hogy a …

Kedves Felhasználó!

A WordPress 5.2 verzió óta rendelkezik egy új beépített szolgáltatással, amelyik érzékeli, ha egy bővítmény vagy sablon végzetes hibát okoz a weboldalon, és erről a hibáról automatikusan e-mailben értesíti a weboldal üzemeltetőjét.

A WordPress hibát talált a NextGEN Gallery bővítménnyel kapcsolatban.

Keressük fel az érintett weboldalt (https ://www.normafamuhely.hu/), és ellenőrizzük az összes látható hibát, majd keressük fel a problémás oldalt (https ://www.normafamuhely.hu/wp-login.php), és hárítsuk el a problémát előidéző hibákat.

Vegyük fel a kapcsolatot a tárhely szolgáltatónkkal, a probléma megoldása érdekében.

Amennyiben a weboldal összeomlik, és nem lehet a szokásos módon a vezérlőpult felületére belépni, a WordPress most egy speciális “helyreállítási mód” lehetőséget kínál, amellyel a vezérlőpultot biztonságosan el lehet érni, és a további szükséges munkákat el lehet végezni.

https ://www.normafamuhely.hu/wp-login.php?action=enter_recovery_mode&rm_token=GPFJjBDyP5jrZyS9qYvZAg&rm_key=ceOyjJzhU3kKyglXWXq6mN

A weboldal biztonságának megtartása érdekében a hivatkozás érvényessége 1 nap időn belül lejár. Aggodalomra nincs ok: a rendszer egy új hivatkozást fog küldeni a lejárati időn után, ha a hiba a lejárati időt követően is tapasztalható.

A problémaelhárítás közben lehet hogy kérni fogják a következő információ egyes részeit:
WordPress 5.9.5 verzió
Aktuális sablon: Newsment (1.0.0 verzió)
Aktuális bővítmény: NextGEN Gallery (3.34 verzió)
PHP verzió: 5.6.40

Hiba részletei
===============
A(z) /home/normafam/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/vendor/composer/autoload_real.php fájl 45 sora egy E_PARSE típusú hibát okoz. Hibaüzenet: syntax error, unexpected ‘(’

Beléptem a megadott linken és amikor kikapcsoltam a NextGEN Gallery bővítményt akkor ment rendesen az oldal, ahogy most is látható csak a képek fotoalbum üresek. ( Fotóalbum - Normafa Műhely HA5KNF )

Tud valaki segíteni, hogy merre kezdjem el a problémát kijavítani?
Köszi előre is a segítséget!

Zseniális, már meg is oldódott a probléma. Kijött egy újabb frissítés a 3.35 verzió , frissítettem és már jól is megy a fotóalbum. !