Sziasztok!
A kérdésem a következő lenne: Tudtok e arra megoldást, hogy a témám színeit átalakítgassam a style css szerkesztése nélkül, esetlek valami egyszerű programot, plugint vagy valamit nem ismertek ilyet?
Mutatok egy példát mire gondolok amit interneten találtam csaka gondom vele, hogy elég kezdetlegesnek tűnik és meglévő témát nem is lehet (én nem találtam ilyet) szerkeszteni.
Példa: Linkjeim
felejtsd el.
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy hogy érdemes optimalizálnom az oldalamat Wordpressre? 1) ha a váza készen van a menüpontokkal együtt. vagy 2) mindent már a wordpress segítségével kell csinálnom már a kezdetektől fogva?
Köszi a segítséget,
Bálint
Mit értesz az alatt, hogy “optimalizálni”?
Azt hogy a honlapomat egyből a wordpressen keresztül írjam vagy valami váza kell hogy legyen a honlapnak? Mert olyat szeretnék ha meg van a honlapom váza akkor rányomatnám a wordpresst és utána tudnék hozzászólásokat rakni rá, első oldalon folyamatos cikkek változtatása stb amit archiválna. Erre gondoltam.
Én a helyedben először felraknék valahová egy WP-t és a default sablonnal nézegetném, hogy működik, hogy kell kezelni az alapbeállitásokat, stb. Magyarán ismerkednék vele. Aztán, ha már ez megy egy kicsit, akkor elgondolkoznék, hogy milyen honlapot akarok, milyen legyen a struktúrája, hogy tudom azt megoldani WP-vel, milyen sablon a legmegfelelőbb a terveimnek… stb, stb.
Vagy ha nem akarsz mindezzel magad “kinlódni”, akkor a Munkát adok topicban kereshetsz arra vállalkozót - persze nem ingyen -, aki egy más tipusban megszerkesztett honlapot átpakol Wordpress alapra.
A wordpress alap az tulajdonképpen mit jelent, hogy ott kezdek el nekilátni a honlap építésének?
Pontosan Először megtanulgatja az ember gyakorlatban a használat alapjait, beállitásokat. Közben meg gondolatban elképzeli, hogy milyen tipusú webes cumókat lehet ebből kihozni. Lehet pl. csak blogot. Lehet olyat, ami csak oldalakból áll. Vagy ezek keveréke