Megjelenő post manipulálása

Nem tudok elképzelni olyan theme-t, amiben nem lehet static kezdőoldalt applikálni, de mind-1.

Mielőtt a Loop elkezdődik az index.php file-ban, szúrd be ezt:


<?php query_posts('order=ASC'); ?>

Amit csinál: megváltoztatja a bejegyzések időrendi sorrendjét, és mindig az időben legelső bejegyzést mutatja "legfelül" - azaz az első oldaladon.


Ha mégsem ezt akarod, akkor ahelyett, hogy efféle technikai bizbaszokat kérdezel, azt mondd el pontosan, hogy mi a kivánt végeredmény, mit is akarsz tulajdonképpen...

Helló, olyan dolog érdekelne hogy mit kell átírnom ahoz, h mindig az első bejegyzés legyen a fő oldal? Maga az hogy ha statikus oldalt teszek be nem jo :slight_smile: a theme-m miat :frowning: valaki segít mit irkáljak? Köszi Déw

Ha jól értelek akkor a sablonba csinálj egy home.php-t amin kkilistázod a legfrisebb bejegyzést teljesen.

őő most nézztem én irtam le érthetetlenül :slight_smile: van static, csak a static elrendezését nem tudom modosítani, mert akkár meik pontot nyulok bele, szét csuszik felugrik headerbe stb stb télleg végig probáltam mindent. És nekem az kell, hogy egy bizonyos “bjegyzést” rakjon ki, ne pedig a legfrisebbet >Garrotter< kösszi utána nézztem így menni fog :slight_smile:


'Dewecske wrote:

És nekem az kell' date=' hogy egy bizonyos "bjegyzést" rakjon ki, ne pedig a legfrisebbet[/quote']


Ilyen esetekben én mindig a get_a_post plugint használom:


http://guff.szub.net/2005/01/27/get-a-post/

Hi!Valamit nem értek. A 2.6.2-es wordpress egyszerűen nem jeleníti meg a bélyegképeket a bejegyzéseknél! Hiába Illesztem a képet bélyegképként a szöveg mellé, nincs ott kép…Az előző verzió megcsinálta, de ez nem. Vanerre megoldás?

Nem ez lesz a gond nálad is?

Wordpress feltöltési útvonal beállítása